Stohl András távozása óta letört volt a hangulat a Tűzvonalban stábjában, melyet Labancz Lilla is érzékelt a forgatások közben. A fiatal színésznő, bár elismeri kollégája színészi tehetségét, úgy gondolja, a magánélet és a munka ez esetben összetartozik, vagy legalábbis ok-okozati viszonyban vannak. A koktélesten a nehézségekkel járó parkolásról panaszkodott a Velvetnek, de reméli ezzel később már nem lesz gondja, hisz minden nap vezet.

Az Álom.net főszereplője annak ellenére, hogy első helyezett lett csapattársával, Bárdosi Sándorral a Finlandia koktélkeverő versenyén, saját bevallása szerint nem tud koktélt csinálni és a bulikon sem iszik nagyon, maximum koktélokat. Ráadásul amióta 2 éve megszerezte a jogosítványát, ő tölti be a sofőr szerepét a baráti körében, így esélye sincs az alkoholizálásra.

Az egykor szőke színésznőt megkérdeztük a vezetési kvalitásairól is, ha más nem azért, hogy megtudjuk, rá igaz-e a sztereotípia, miszerint a nők nem tudnak vezetni. Elmondása szerint a vezetés csínját-bínját ugyan megtanulta, de a parkolás még most is kihívást jelent.

Nem bízik a tolatóradarban

„A padkával vannak mindig gondok. A kezdetek kezdetén mindig oda parkoltam, ahol két hely volt. Mostanság már úgy szoktam, hogy parkolás előtt kiszállok, megnézem a parkolóhelyet. Hiába csipog a tolatóradar, egyszerűen nem bízom benne, mert azt látom, hogy már közel van.” – mondta Labancz, akinek a több éves vezetési tapasztalattal rendelkező barátai csak a fejüket fogják elképesztő parkolási technikái miatt.

A 24 éves színésznő hajszínváltása azonban nem a karakterváltás vagy az előítélek megszünetése miatt volt, akkor nem is gondolt bele abba, hogy ezzel esetleg elveszti a szőkenős imázsát. „Az Álom.net óta több szereppel is megtaláltak. A Tűzvonalban című sorozatban például meg sem engedték volna, hogy újra szőke legyek, mert ott más karaktert játszom. Örülök is neki, kell a változatosság.” – mondta Labancz Lilla, aki a sorozatban titkosügynököt alakít.

A Tűzvonalban Stohl Andrásról szólt

Labancz Lilla a Duna Televízió sorozatával kapcsolatban elmondta, a stábot nagyon felkavarta Stohl András távozása, hiszen egy nagyon tehetséges színészről és egy nagyon szerethető emberről van szó. „Nyilván beépült a stábba, 2-3 éve forgatta a Tűzvonalbant és a karakter is róla szólt. Az egész stábot megviselte, látszott is, de túl kellett rajta lépni” – mondta Labancz a forgatás hangulatáról.

A színésznőt az eset kapcsán arról kérdeztük, szerinte mennyire elfogadható az, hogy összekeveredik a magánélet és a munka. Legyen szó Stohl András drogos- és alkoholos befolyásoltság alatt történő balesetéről, Kovács Lázár szerelemgyerekéről vagy éppen Tiger Woods több tucat szeretőjéről.

„Nyilván más dolgokról van szó. Ha magánéleti dolgokról van szó, ahhoz senkinek semmi köze, de ha valaki olyat tesz, ami kihatással van valakinek az életére, az más. Nem gondolom, hogy nagyon el kellene választani ezt a két dolgot. Mindenesetre azt szem előtt kell tartani, hogy ő egy tehetséges színész. Mindenki a maga megítélése szerint döntse el, hogy szereti-e vagy sem, és majd a hatóságok megállapítják a többit” – fejtette ki véleményét.