horoszkóp

Büntet Szecsődi Károly webkamerás tánca

2010.08.03. 13:42
A közösségi oldalra feltett home videón a megasztáros a Free Your Mind című slágerre vonaglik két barátnőjével, minek hatására ismét szexuális beállítottságát firtatják az újságokban. Szecsődi szerint az extravagáns viselkedése és kinézete ad okot arra, hogy melegnek gondolják, pedig ő csak toleráns. Olyannyira, hogy a meleg blogger Hoolie-tól is elnézi a közös fotót, ami "pózolj, ribanc!" szöveggel szerepel a Facebookon.

Ismerősei és rajongói is meghökkentek annak a videónak láttán, amit Szecsődi Károly vasárnap éjjel töltött fel a Facebookra. A volt megasztáros a webkamerával készített klipben egy farmershortban táncol két barátnőjével az En Vogue egyik slágerére, és a női banda frontemberét alakítja nagy beleéléssel. Ha az Irigy Hónaljmirigy tagjait látják ilyen helyzetben a nézők, már meg sem lepődik senki, de a homoszexualitással többször meggyanúsított Szecsődi esetében az egyik napilap sem hagyta szó nélkül a történetet.

„Nőként ugrált Szecsődi”, „cuki forrónadrágot húzott” – ilyen és hasonló címmel és címszavakkal ellátott cikk jelent meg róla kedden. Az énekest érzékenyen érintette az iromány hangvétele, mindezek után pedig a hétfőn törölt felvételről úgy nyilatkozott a Velvetnek, hogy a sajtó által emlegetett „durván végződő házibuli” mindössze egy szimpla szórakozás volt. „Igazából még csak azt sem mondhatom, hogy túl sok alkohol lett volna a dologban. Annyi történt, hogy jól éreztük magunkat, és a Free Your Mind című számára táncoltunk. Akkor jött az ötlet, hogy örökítsük meg, beállítottuk a kamerát, és baromságból felvettük.”

„Az a baj, hogy mostanában bármit felteszek a közösségi oldalra, abból mindig hírt akarnak csinálni” – vélekedett a megasztáros. „Pedig nem vagyok egy érdekes figura, és a Megasztár óta is eltelt két év, gondolom, a hirtelen jött érdeklődés annak tudható be, hogy most írtam alá egy lemezszerződést.”

Szecsődi Károly egyébként már korábban több alkalommal is leszögezte, hogy heteroszexuális (bár Nguyen Thanh Hiennel való kapcsolata is kacsának bizonyult), a szexuális beállítottságára vonatkozó vádak pedig szerinte az extrém kinézete és viselkedése miatt alakultak ki. Ezzel szemben ugyancsak a Facebookon újabb támadási felületet teremtett magának egy olyan fotóval, amin az internetezők körében ismert meleg emossal, Hoolie Scennel látható. A képnek Hoolie a „pózolj ribanc!”- ot adta.

A Tolerancia Díjátadó Gálán voltunk júliusban, ahol többen is odajöttek hozzám, hogy közös fotót készítsenek” – magyarázta a félreérthető felvételt Szecsődi. „Androvics K. Balázs is köztük volt. Ő feltette ezt a képet a Facebookra, és lévén egy meleg fiúról van szó, ilyen címet adott neki.”