A színésznő is bekerült a Zimmer Feri 2 stábjába, amiben egy ezotéria-tanácsadót és szellemvadászt fog megformálni. Decemberben már a mozikban lesz a film, ami nem meglepő, ha abba gondolunk bele, Tímár Péternek nyolc napja volt megírni a forgatókönyvet.

Schell Judit egy ezotéria-tanácsadó és szellemvadász szerepét formája meg a Zimmer Feri 2 című filmben – tudtuk meg a forgatás helyszínén, Ráckevén. Mint azt színész elmondta, az első és a második rész között szerencsére nincs összefüggés, amit ő azért sem bán, mert nem nagyon emlékezik már a tizenkét éve debütáló filmre.

Nyolc nap alatt forgatókönyv

A második rész nem lesz retro, ezért sem ő, sem a többiek nem fognak szakadtan kinézni – hangsúlyozta Schell, akitől minden női lap már megkérdezte, hogy az anyaság hogyan egyeztethető össze a színészi karrierrel. A film forgatási helyszínén három órát tartózkodhatott a sajtó, ahol a Savoyai kastélyszálló minden egyes ablakát gondosan lesötétítették. A rendező nyolc nap alatt írta meg a Fikász család legújabb kalandjainak forgatókönyvét, és csak huszonöt napig forgathatnak, hogy decemberben be tudják mutatni a filmet.