A Jóban Rosszban színésznője is szerepelni fog a főzős párkereső műsorként beharangozott Édesnégyesben, ám őt nem a férfiak, hanem a kreatív kalandok érdeklik. Cseke egyúttal azt is elmondta, házassága nagyon kiszipolyozta, amit mostanra sikerült kihevernie. Jelenleg testileg és lelkileg is jól érzi magát, fogyott, és ehhez még műtétre sem volt szüksége.

A kreatív játék miatt vállalta, hogy szerepel a TV2 Édesnégyes című gasztrós randishow-jában Cseke Katinka. A Jóban Rosszban Bodolai Böbéjét alakító színésznőtől a sorozat sajtótájékoztatóján megtudtuk, tönkretette a két évvel ezelőtt lezárult házassága, mostanra azonban összeszedte magát, és csak azért, hogy legyen valaki mellette, sem a műsorban, sem a privát életében nem fog összejönni senkivel. „Én nem párt keresek ebben a sorozatban, én ezt egy kreatív játéknak fogom fel, és ez nem is olyan, mint az RTL Klubon futó többi sorozat.”

Nem kell neki félember

Az egyedülálló anya úgy érzi, önmagában megtalálta a másik felét, ezért nem keresi azt egy újabb félember személyében. „Magyarországon a kapcsolatok kilencven százaléka olyan, pláne körülöttem, ahol az emberek kompromisszumokból vannak együtt. 'Jaj, ne legyek már egyedül, szuszogjon mellettem valaki. Segítsen, szálljon be a rezsibe. Hát azért mégiscsak olyan ciki azt mondani, hogy senkim nincs. A gyereket nem nevelem egyedül.' Szerintem ez annyira szánalmas. Az emberek félnek egyedül lenni, félnek a lábukra állni és azt mondani: igen, én egyedül nevelem a gyerekem, és jól vagyok. Tényleg jól vagyok.”

A 38 éves színésznő közel egy éve jelentette be: valójában pajzsmirigy-alulműködésnek köszönheti kilóit, majd vállalta, hogy súlyából plasztikai sebészek faragjanak le, természetesen a TV2 kamerái előtt. A beavatkozás során húsz kilóval lett könnyebb, a közelmúltban pedig újabb nyolc kilót adott le. „Kint voltam két hétig Egyiptomban, és az ott lévő fűszereket nem szerettem. Hiába volt ötcsillagos a szálloda, olyan volt a fűszerezése a kajáknak, hogy nekem nem jött be, és nyolc kilóval könnyebben jöttem haza” – számolt be módszeréről Cseke Katinka, aki edzőteremmel küzd az újabb pluszkilók ellen.

A párkapcsolatoknál és az evésnél maradva a színésznő elmondta, ő egy bizonyos magyar nőt képvisel a médiában. „Azokat a magyar nőket képviselem, akiknek be kell bizonyítaniuk, hogy igenis van élet 80 kiló fölött, és lehet valaki nagyon jó nő nyolcvan kiló fölött is – nem magamra gondoltam. Sok férfi szereti a telt nőket, maradjunk ennyiben” – fejtette ki szerepét, majd ráerősített egy detényleggel. Végül hozzátette, az Édesnégyes-beli telefonszámára rengetegen jelentkeztek, pedig amikor a promó készült, még teltebb volt. „Úgyhogy én azt gondolom, hogy talán ez nem egy olyan ok, ami miatt ne jelentkeznének, viszont majd meglepetés lesz, amikor találkoznak velem, és 10-15 kilóval könnyebb vagyok.”