Az Édesnégyes első nyertese tizenegy éves kora óta szereti Kozsót. A Szomorú szamuráj című dallal arra predesztinálta Nyéki Veronikát, hogy őt tartsa férfiideálak. Rony nem akar celeb lenni, csak arra vágyik, hogy Kozso közelében maradhasson.

Nyéki Veronika tizenegy éves volt, amikor először hallotta Kozso zenéjét, és attól a pillanattól kezdve az énekes lett a kedvence. „A Szomorú szamurájt és a Ne sírj igazán odavágott. Onnantól kezdve minden lehetőséget megragadtam, hogy találkozzak vele. Eljártam a koncertjeire, rengeteget olvastam róla. Amikor lehetett jelentkezni a műsorba, már nagyjából tudtam, milyen lányokat szeret, tudtam, hogy a szőkéket részesíti előnybe, de ha rózsaszín hajú lányt szeretett volna, akkor olyanra festem be. De nem kellett, maradhattam barna” – mondta a Rony néven debütáló kétgyerekes családanya.

Kozso őrült és férfias

Az Édesnégyes nyertesét nem érdekli a konkurencia, szerinte a többi lány nem is Kozsót szerette, hanem csak karrierre vágyott. „Talán rajtam kívül Kata érdeklődött őszintén Kozso iránt. A többiek azon voltak, hogy befussanak, hogy Kozso hátán felkapaszkodjanak.” Nyéki Veronika arra is kitért, hogy még őt is megdöbbentette a nagyfokú bulvárérdeklődés, de nem szeretne híres lenni, műsort vezetni, ő csak Kozsóra vágyik. „A gyerekeimet az anyósom neveli, de megbeszéltük, hogy nem nézhetik a műsort, viszont tudják, hogy szerepeltem benne. A férjem – akivel négy éve külön élünk – pedig örül, hogy végre megtaláltam a boldogságom.”

Nyéki arra is kitért, hogy vetélytársai valójában a nevén kívül semmit sem tudnak róla, hiszen nem beszélgetett velük. A műsorban önmagát adta, szülei pedig örömmel vették, hogy Kozsoért küzdött a televízióban.”Kozso igencsak férfias és őrült. Amikor ránéz az ember, lerí róla, hogy egy olyan férfi, aki igazán képes szeretni. Tényleg veszélybe került a függetlensége, mert már többször találkoztunk a műsor óta, sőt, bemutatott a szüleinek is. Az papája egy imádnivaló, tündéri pasas, Kozsónak volt kire ütnie” – mondta Rony, aki a megélhetését kutyatenyésztésből finanszírozza.