Az exmegasztáros énekesnő igyekszik kivonni magát a bulvárból, nem mutogatja a fehérneműjét és nem pózol Kiszel Tündével, mert nem akarja, hogy celebként emlegessék. Tóth Verától egyúttal azt is megtudtuk, hogy tavaly szeptemberben, diétája kezdetén vérbeli dohányossá vált, korábban csak napi öt szálat szívott. A dohányzáson kívül nincs más káros szenvedélye, legfeljebb néhány pohár kitűnő bor. Tóth Vera azt is elmondta, már nem ismerkedik az interneten, mert az arctalan férfiak nagy része „puhapöcs”, ezért inkább a véletlenre bízza, hogy összejön-e valakivel.

Tóth Vera facebookos fotói egyértelműen bizonyítják, hogy az énekesnő valóban 18-20 kilót adott le tavaly szeptember óta, amikor úgy döntött, orvosi vezetést kér a diétához. „Nem tudom, hogy fogytam-e június óta. Az ismerőseim szerint megint lement néhány kiló, de ez nem lehet túl sok, mert azért én is belecsúsztam egy-két lángosba, és az edzéseket is elhanyagoltam egy kicsit, ugyanis rengeteget dolgoztam az új lemezemmel és közben az egészségem is megromlott. Mindenesetre megpróbálok egészségesen táplálkozni, de nem görcsölök rá. Egyébként azt érzem, hogy ahogy engedem el magamtól a lelki problémáimat, úgy engedem el a kilóimat is. Ez nyilván egy védőburok volt, nem tagadom, voltak mélyrepüléseim, és büszkén vállalom, hogy túl vagyok rajtuk.”

Nem szégyelli, hogy dohányzik

„Az elején nagyon nehéz volt, azt is meg akartam enni, amit korábban soha. Így, hogy megvolt az elhatározás, talán egy kicsit jobban tudtam tartani magamat, mint mások, de ennek ellenére is majd' megőrültem, ha bármit ettek előttem” – kezdett bele fogyásának históriájába az exmegasztáros énekesnő. Megpróbáltunk párhuzamot vonni a fogyókúra és a dohányzás között, ám mint kiderült, az énekesnő még soha nem próbált leszokni a dohányzásról. „Lehet, hogy így van, nem tudom, még sosem próbáltam leszokni. Az éjszakában élünk, nem szégyellem, hogy dohányzom. Ráadásul nikotinista vagyok, imádok dohányozni, ez egy szertartás számomra, csak az taszít benne, hogy káros az egészségre. Bár valójában úgy gondolom, ez is alkattól függ.”

Tóth Vera korábban napi öt szállal is jól érezte magát, ám amióta diétázik, napi egy dobozzal szív, hogy kibírja kaja nélkül. „Nem akarok rossz példát mutatni ezzel, de már nem érdekel, hogy ki mit mond. Más káros szenvedélyem nincs a dohányzáson kívül, ha csak az nem, hogy néha megiszok egy-egy pohár bort. Balatoni lány vagyok, belém van verve a borozás. Próbálom élvezni az életet, nem érdekel semmi, csak a zene, a közönség, és, hogy legyen meg a pénzem a számlákra. Ennyi.”

Nem akarja, hogy celebezzék

Az énekesnő egyelőre meg tud élni az éneklésből, de van B-terve arra az esetre, mihez fog kezdeni, ha már nem hívják haknizni. „Nagyon szeretem a maszkmesterséget. Az életem két dolog között dőlt el: az egyik a zene volt, a másik a képzőművészet.” A közelmúltban cisztával operált Tóth Vera igyekszik kivonni magát a bulvárból, ugyanis mint mondta, nem szeretné, ha celebként emlegetnék. „Dolgozom azért, hogy ne hívjanak engem ócska, szar celebnek. Nem mutogatom a bugyimat a bulvárban, nem pózolok Kiszel Tüncivel, helyette igyekszem a lehető legigényesebb formában kifejezni magamat a zenében.”

Tóth Vera ugyanakkor azt is elmondta, szívesen élne a '60-as, '70-es években, ugyanis úgy érzi, akkor sokkal fontosabbak voltak az emberi értékek, mint most. „Annyi pasival ismerkedtem, akik az internet mögé bújtak. Nem akartak találkozni, csak írogatni. Annyi puhapöcs van, hogy az szörnyű” – magyarázta meg Tóth Vera azt, hogy már miért nem az interneten keresi a szerelmet. „Nincs pasim, és jelenleg nem is keresek, a véletlenre bízom, majd jön, amikor akar. Inkább élek, az van, amit én akarok, és ennyi. Előadóként nagy a felelősségem, megpróbálom eszerint élni.”