A műsorvezető fehérneműre vetkőzött a szeptemberi CKM-ben. Az fotói közt egy portré is kapott helyet, ami szokatlannak számít egy férfimagazinban. Nem pucsított, mert nem szeretné, ha olyat sugallna a képeivel, ami egyáltalán nem hozható vele párhuzamba.

Sándor Orsi a szeptemberi CKM címlapján pózol, mert a főszerkesztőnek
eszébe jutott, és felhívta. "Régóta beszélgettünk arról, hogy szerepeljek
a CKM-ben, de korábban nem nagyon akartam vállalni, mert rossz tapasztalataim voltak hasonló magazinokkal. Most megtudtuk beszélni, hogy nem kell levennem semmit, igazi fehérneműs anyag lesz. Így nem volt értelme nemet mondanom" – mondta a műsorvezető, aki reggelente a TV2-n feladványokat ad a nézőknek kávé mellé.

Persze vannak szexi képek

A CKM szokásától eltérően egy arcképet is beletett az anyagba, sőt,
Sándor Orsi kifejezett kérésére a nemi élete is titokban maradt. "Próbáltak rávenni arra, hogy melltartó nélkül legyek, és csak kézzel takarjam magam, de nemet mondtam. Az ilyen fotók olyat sugallnak, amivel nem akarom, hogy azonosítsanak. Persze vannak szexi képek, de nem a közönséges fajtából." Sándor Orsi amellett, hogy a fürdőruhás képekkel nem veszíthet semmit, azért vállalta a fotózást, mert Nánásival dolgozhatott, akivel szinte azonnal megértették egymást. "A visszajelzések nagyon pozitívak voltak, örültem neki, nekem is nagyon tetszett a sorozat. Valaki azt mondta, hogy látszik rajta, olyan csaj vagyok, akiben van tartás, nem az az olcsó lány kategória."

Sándor Orsit gond nélkül elengedték a csatornái. "Szóltam a TV2-nek és FEM3-nak is, hogy benne leszek a magazinban, azt mondták, nyugodtan." A műsorvezető a FEM3-nál már jó ideje maga írja a műsorelőzeteseket, így a korábbi álma is teljesült, vagyis szerkesztői munkát tanulhat úgy, hogy közben fizetnek is érte. "Megszerettem a szövegírást, esküszöm, megtaláltam benne a számításom. Van sikerélményem is: amikor befejezem, érzem, hogy jól megoldottam a feladatot. Már sokkal jobban megy, mint kezdetben. A felvételek is pörgősebbek. Korábban reggeltől estig nyomtuk, ma már megvagyunk két-három óra alatt az egész hetivel."

Az egykori kenós az utóbbi egy hónapban öt országban dolgozott, nincs oka panaszra, sok munkája van. A modellkedést még mindig nem adta fel, de nem is kell, vannak cégek, akikhez bérletet váltott. A műsorvezetést pedig egyenesen imádja, mert olyan légkörben dolgozik, hogy nem rándul össze a gyomra, ha be kell mennie a munkahelyére. "Nagyon összetartó a csapat, nagyságrendileg egyidősek vagyunk. Laza a légkör, sokat dumálunk, és bónusz, hogy engedik a modellkedést is mellette."