Hónapok óta csak telefonon és e-mailben tudja tartani a kapcsolatot Bódi Sylvi a „gyönyörű férfiként” és „férfiideálként” definiált pasijával, Veréb Viktorral. A modell ugyanis nyolc hete Hongkongban dolgozik, Bódinak pedig nem volt ideje meglátogatni őt. Kedves Ferenc volt barátnője óvatosan fogalmazott, mert nem akarja kitenni kapcsolatát a bulvárnak, azt mégis elmondta, így, hogy Veréb távol van, csitult a kezdeti lángolás, és, hogy ez meddig tart még, ők sem tudják.

Most már nemcsak a sugarbirdös pólóról, hanem Bódi Sylvi naptárjából is Veréb Viktor, azaz a modell pasija tekint vissza, merthogy Bódi számára ő az ideális, gyönyörűséges férfi. A szép testű férfimodell azonban két hónapja Hongkongban van, Bódi meg Magyarországon, így a kapcsolatot csak telefonon és e-mailen tartják, ám ez nem jelenti azt, hogy szakítottak. „Már a fotózás előtt is nagyon tetszettünk egymásnak, akkor azonban közelebb kerültünk egymáshoz. A nyár egy kis részét együtt töltöttük, ebből volt egy jelenet a Balaton Sound, ahol ugye együtt láttak és le is fotóztak minket. Ő most 2 hónapja Hongkongban dolgozik, és leghamarabb 2-4 hónap múlva jön haza, úgyhogy nem tudok mit mondani. Nem szakítottunk, de kiröhögnek, ha azt mondom, hogy a kezdődő kapcsolatom szinte a legelejétől távkapcsolat” – nyilatkozta a Velvetnek Bódi Sylvi, aki azt is elárulta, már a tűz sem a régi.

Már csitult a tűz

„Nem ugyanaz már a lendület, két hónap után csitult. Nem beszélünk naponta negyvenhét alkalommal és nem váltunk ezer e-mailt. Épp ezért óvatosan nyilatkozok, mert ki tudja, mikor lesz vége.” A modell nem látogatta meg Veréb Viktort külföldön, mint mondta, azért, mert rengeteg munkája van, látástól vakulásig dolgozik. „Csináltam egy hoszteszügynökséget, azzal is nagyon sok dolgom van, de ott van a modelliskolám, én magam is dolgozom modellként, és szükség van rám a Sugarbirdnél is. Persze mellette nekem is vannak barátaim, családom és egy háztartás, amit vezetek” – vázolta napi teendőit, majd hozzátette, miután sokszor reggel 8-9-től este 7-8-ig dolgozik, nem tudja, hogyan jutna ideje Verébre.

Teendői sorába most nem férne be a korábban emlegetett dietetikus képzés, főleg, hogy ahhoz előbb le kellene érettségiznie biológiából. „Szeretnék egyetemre menni, de ha most belekezdenék, akkor az valamelyik tevékenységem rovására menne. Egyébként is meg kellene csinálnom előbb a biológia érettségit, ahhoz pedig fél évig magántanárhoz kellene járnom, erre azonban most nincsen időm.”