A bokszoló és barátnője második gyermekét várja, a kislány várhatóan februárban jön világra. Kótai Mihály barátnője ennek ellenére még mindig úgy gondolja, nincs szükség a házasságra. A sportoló jelenleg családjának szenteli a legtöbb idejét, az ellene önbíráskodás miatt indult ügyről nem szívesen beszél. Egy dolgot kijelentett, nagyon sajnálja, amiért az emberek azt hitték róla, hogy erőszakkal próbálta visszaszerezni a pénzét, holott semmi ilyesmi nem történt.

„Februárban jön a kicsi tündér. Nagy meglepetésre kislány lesz. Még nem lehet biztosra tudni, de a doki azt tippelte, hogy kislány, és én is azt érzem, hogy kislány” – nyilatkozta a Velvetnek Kótai Mihály, aki barátnőjével a második gyermekét várja. „Van már egy kislányunk, aki egy csodatündér. Nagyon rossz már, két és fél éves, és a helyzet egyre csak rosszabb. Most megint jön egy ilyen rosszcsont, és lesz munka vele. Mármint a barátnőmnek” – lelkesedett a családapa, akinek az ötödik hónapban járó párja még mindig nem mondott igent.

„Nem vettem még el. Nagyon úgy néz ki, hogy nem hagyja magát elvenni. Kérdeztem, hogy nem lehetne-e már – így két gyerek után –, hogy esetleg összeházasodunk, de azt mondta, neki ez így jó” – indokolta a bokszoló, miért nem állította oltár elé gyermekei anyját.

5071658462 16fd43bdd5 o

Kótai Mihályt a család bővülése mellett egy korábbi ügyéről is kérdeztük. A Majkaként ismert Majoros Pétert és a sportolót feljelentette 2009-ben egy ismerősük. A férfinek kölcsönadtak, ám Sz. Gábor a tartozás kiegyenlítése helyett feljelentést tett a rendőrségen. „Nagyon bonyolult ügy, nem is nagyon beszélnék róla. Úgy néz ki, kezd jóra fordulni a dolog, és talán lassan vége van. Bár tudjuk, a magyar igazságszolgáltatás elég nehézkes és lassú” – mondta Kótai.

A bokszoló, aki ellen önbíráskodás miatt emeltek vádat, kifejtette, az különösen rossz, hogy az ügy kapcsán az emberek azt hitték róla, hogy erőszakkal próbálta visszaszerezni a pénzét. „Majka annyira félrevitte a sztorit, amikor elkezdett róla beszélni. Most mindenki olyasmire gondol, hogy volt valamilyen tettleges dolog, de ilyen nem történt. Egy csalás áldozata vagyok, rajtam kívül három-négy ember megfinanszírozott egy olyan dolgot, ami nem valósult meg” – fogalmazta meg álláspontját Kótai, aki szerint egyáltalán nem egyedi az esete.

A sportoló most már az ügy végét várja, arra pedig nem lát sok esélyt, hogy a pénzét megkapja. „Nála van egy tetemes összeg, és a törvény őt védi. Polgári peres úton lehetne visszaszerezni, de abból nem lesz semmi. Nem nagyon bízom abban, hogy ebből a pénzből visszajön valami.”

A bírósági ügy helyett éppen ezért inkább családjával és karrierjével foglalkozik. Kótai Mihály jelenleg a visszatérésén dolgozik, ám egyelőre még nincsenek konkrétumok. „Sikeresen lefogytam. Ebben az évben gondok vannak a súlyommal, a tavalyi jó fogyásom megállt, állandóan súlyproblémákkal küzdök. Folyamatosan edzek, hátha sikerül csinálni valamit a jövő évben. Most a legtöbb időt a kislányommal és Krisztával töltöm. Pont most vagyunk félidőben, és igyekszünk minél többet együtt lenni.”