A magányos Mary Zsuzsi műfogsorán még mindig érdemes felkapaszkodni a celebvilág uborkafájára, tudtuk meg Reinhardt Lóránttól, aki 2010 őszén játszotta el, hogy szereti az énekesnőt. Egy Aktív riport és csomó címlap egy Angliában élő meleg fiúról, aki mégsem jegyezte el Mary Zsuzsit. Kiszel Tünde is ismeri, és használja a hírnévre vágyó fiatal fiúkat.

"Hajnalig szoktunk levelezni. Azt mondja, hogy a fiatalságot látja bennem, és majd' megőrül értem. Egyelőre még plátói a kapcsolatunk, de remélem, hogy hamarosan beteljesül a szerelmünk” – mondta Mary Zsuzsi új szerzeménye, Reinhardt Lóránt, aki október elején ezzel a mondattal debütált a magyar pletykaszigeten. Az énekesnőt úgy tűnik, zavarja, ha nem forog közszájon a nemi élete, ezért is keresett magának egy fiatal álszeretőt, aki már el is jegyezte. A csodálatos történet főszereplői: Mary Zsuzsi és egy ismeretlen kedves, aki Angliában takarít, és egy meleg társkeresőn hirdet.

Klapka exneje állítólag az interneten ismerkedett meg a fiúval, aki egy Aktív riport kedvéért hazalátogatott, és meg is ölelgette. Az énekesnő két nappal később már arról beszélt a Reggeliben, hogy neki valójában senkije sincsen, azt se tudja, hol kéne ismerkednie, az egészet csak azért találta ki, hogy megtudja, mit írnak majd róla azok a lapok, amiket annyira gyűlöl, hogy nem is nyilatkozik semelyiknek. Hogy Reinhardtnak mit hoz majd a médiahekk, csak találgatni lehet.

Más is ismeri a bevált receptet

Nem újkeletű, hogy egy nem éppen szilvafakorú asszony mellett egy ifjú titán tűnik fel, még Kiszel Tünde udvarlói közt is akadt olyan, aki a semmiből dobbantott a bulvár közepébe. A Jelenség Sebestyén Hunorjáról - korábban Kondor Csabájáról is - csak a szűkebb környezete tudott, de amint Kiszel hivatalos kísérőjévé lépett elő, mindenkit érdekelni kezdett, ki fia-borja lehet. Bár Sebestyénnek sem volt érdemes tartós tejet venni a közös hűtőbe, 2010-ben igaz egy kiszeli hendikeppel, de képviselőjelöltként indulhatott Debrecenben.

Mary Zsuzsi szerelmi élete már történelem

Úgy tűnik, Mary Zsuzsi holdudvarából még 2010-ben is érdemes rajtolni, mert szexuális beállítottságtól, kortól és érdemtől függetlenül celebbé válhat az ember. Bár Klapka exének újbóli áttörését igazából a műfogsorragasztó reklám hozta meg, nem szabad elfelejteni, hogy a fiatal felnőttek már az évezred elejétől a művésznő körül legyeskedtek.

Mary Zsuzsi öt évet húzott le fiatal szeretője mellett, majd Kelemen Szabolcs Torontóig menekült a szakítást követően, de 2006-ban hazatért az újrakezdés reménye miatt, ami valami okból nem jött össze. Az énekesnő utána előhúzta a 'biszexuális vagyok' kártyát, és nem sokkal később - állítólag - egy szűz fiú karjaiba esett. Az elején Kis Tamás annyira élvezte Mary Zsuzsi minden porcikáját, hogy még a Mónika show-ba is elfelejtett elmenni, nem sokkal később viszont arról számoltak be a lapok, hogy Kis munkanélküli, és az énekeső tartja el, illetve Klapka Györgyről, akinek kezd elege lenni abból, hogy ismeretlen alakok élnek a házában, ott, ahol elvileg csak Mary Zsuzsi pihenhetne.

A románc ekkora már közel sem tündökölt úgy, mint a kezdetekben, Mary Zsuzsit se hívták annyit fellépni, mint korábban, és 2009 tavaszán a művésznő rájött, már nem is szerelmes. Nyáron cipőztette a fiatalembert, aki így is több mint fél évig élvezhette, hogy valakinek a valakije. A szakítás után Kis több fiúismerőse is megszólalt, akik nem lepődtek meg a végkifejleten, állításuk szerint ugyanis a szerető valójában meleg, és érthetetlen, hogy a hírnéven kívül mit is keresett Mary Zsuzsi mellett. Kis nem költözött el azonnal az énekesnőtől, lehúzott még mellette fél évet, de már nem volt köztük testi kapcsolat. Ezt követően Mary Zsuzsi szerelmi életének generátora egy harminc körüli, saját egzisztenciával rendelkező fiút dobott ki. Az utóbbi viszony annyira kevésnek bizonyult, hogy még a szakításról sem születtek cikkek, talán ezért kellett Reinhardt, aki máris többre vitte, miközben öregbítette Klapka és Mary Zsuzsi héja-nászát.