Fluor és SP az átlagemberek életét éli, amióta összeköltöztek

2010.10.27. 11:10
Karácson Tamás, azaz Fluor átlagos életet él SP-vel, és sose gondolta, hogy a Partiarcnak ekkora sikere lesz. Mióta híres, belátta, hogy nem léphet ki az utcára anélkül, hogy ne ismernék fel.

Karácson Tamás, alias Fluor jó ideje osztja az észt a dalszövegeiben, állítólag ismert hip-hop és média személyiség. A zenei pályán Fluorid néven debütált, ezt később Fluor Filigran névre változtatta, majd az idő porrá reszelte a Filigránt, így csak Fluor maradt.

Tessék beszélni

Fluor 2010-ben azért vált széles körben ismertté, mert a mainstream piacnak is készített egy klipet, amelyet eddig közel két és fél millióan nézték meg a YouTube-on. Ebben SP-vel közösen szólítja meg azt a korosztályt, amely nem felejtette  el neki, hogy korábban már a Késő és a Gecigránát című számban is mórikált. Fluor egy éve lakik Éder Krisztiánnal, akinek pont annyi barátja van, amennyi ellensége, így az ő édeskettesüket is pont annyian fogadták jó szívvel, ahányan savazták érte őket.

Fotók: fluorfiligran.hu
Fotók: fluorfiligran.hu

"Dallamos, könnyen megjegyezhető sláger" - mondta Karácson a Partiarc című számáról a Velvetnek. A múltjáról viszont csak annyit árult el, hogy a kőrappesek úgy gondolják, eladta magát és rohadék, illetve undorító, de hogy miért, az nem derült ki. Persze a nyitottabb arcok szerint, amit most csinál az is zsír.