horoszkóp

Szeleczki Dávid megpróbált nem sírni

2010.11.16. 13:11
Fel volt készülve a kiesésre, mégsem bírta visszatartani a könnyeit Szeleczki Dávid, akinek már szombat hajnalban el kellett hagynia a Megaházat. A 16 éves kiesőt azóta már több támadás érte, miszerint nagyon elszállt magától az utóbbi időben. Pedig ő egyáltalán nem nagyképű, és igyekszik szerénynek mutatkozni - magyarázta a Velvetnek.

Szeleczki Dávid szerint várható volt, hogy Gusztos Bence után ő lesz a következő, akinek távoznia kell a Megasztár 5-ből. A nagykőrösi versenyző a Velvetnek elmondta, már korábban is benne volt az a gondolat, hogy körülbelül idáig fog eljutni - persze benne volt a vágy, hogy megnyerje a versenyt, de ez meg mindenki álma. „Fel voltam készülve a kiesésre, de hiába készül fel az ember, nem mindig úgy sülnek el a dolgok, ahogyan azt ő akarja” – magyarázta Szeleczki. „Gondolok itt arra, hogy nem akartam elsírni magam, mégis az lett a vége. Nagyon rossz volt otthagyni a társaságot. Egy kis család alakult ki a Megaházban, és a stábbal is nagyon jó kapcsolatunk volt, megszerettem őket. Sajnos a kiesőnek már szombat hajnalban el kell hagynia a házat, alig van idő az élmények feldolgozására, a búcsúzkodásra.”

Az énekes a péntek esti élő adásban úgy állt a színpadra, hogy szerdán 40 fokos lázzal kelt, így a felkészülés nehezére esett, sőt, elmondása szerint onnantól kezdve már nem is tudott gyakorolni, mert kímélni kellett a hangját. „A dalt csak az élő adás előtt énekeltem el párszor, de úgy érzem, a 100 százalékot hoztam ki magamból – amennyit ilyenkor lehet” – mondta Szeleczki, akit az internetes fórumozók rendesen osztanak, egyes nézők szerint ugyanis a 16 éves megasztárosnak már több olyan megnyilvánulása is volt, ami arra enged következtetni, hogy kezd elszállni magától. ("Eszenyi Enikő is megmondta, milyen tehetséges vagyok, meg hogy mennyire jó a színpadi jelenlétem"- vallotta magáról korábban.)

„Nem szálltam el magamtól” – reagált az énekes. „Mindig is figyeltem arra, és most is figyelek, hogy ne nyilatkozzak olyat, vagy ne tűnjek nagyképűnek, mert ez egyáltalán nem igaz. Egyébként nagyon pozitívan veszem a negatív kritikákat is. Mindenkinek nem nyerhetem el a tetszését, és mindig lesznek olyanok, akik nem szeretnek. Én azokkal törődöm, akik szeretnek és tisztelnek, és azokkal, akik ismernek engem, és tudják, hogy milyen ember vagyok. Viszont, akik nem ismernek, és úgy ítélnek meg, azoknak szintén értelmes ember módjára válaszolok akár levélben, akár kommentben.”

Szeleczki elszállt magától?

 • 726
  Tőlem?
 • 567
  Igen
 • 423
  Nem
 • 190
  Ne tudom

Szeleczki az idei tanévben még nem volt bent az iskolájában, jövő héten fog kezdeni. „Egy nagykőrösi gimnáziumba járok, most vagyok 10. osztályos. Biztosan nehéz lesz bepótolni az elmaradásaimat, de sikerülni fog. Mindemellett a remélhetőleg beinduló énekesi karrieremmel is szeretnék foglalkozni, ezt már megbeszéltük mind az igazgatóval, mind az osztályfőnökkel. Nagyon toleránsak, és maximálisan segítenek mindenben.” Hozzátette, még nem tudja, mi lesz, ha nagy lesz. „Azért is jelentkeztem gimnáziumba, mert még nem döntöttem el, milyen polgári foglalkozást szeretnék magamnak az éneklés mellett. A lemezszerződési ajánlat még várat magára, de remélem, hogy a következő egy-két héten belül érkeznek megkeresések.”