Az énekesnő új stílusának megálmodója Roli, a szerelme, aki segített neki felnőni. A Való Villát kicsinek tartja, de annak örül, hogy van hová félrevonulnia.

Tóth Gabi is beköltözik a Való Villába, három napot tölt celebtársaival, hogy belakják a házat, ahova a Való Világ 4 szerencsés szerencsétlenei majd beköltöznek. Egyelőre nincs különösebben megilletődve, de amikor leendő fürdőszobájuk ablakán át kinézve csak a kamerafolyósokat látta, megrémült. „Próbálok pozitívan állni hozzá, hogy az egész stáb azt fogja nézni, ahogy zuhanyzom, de szerencsére itt van Laci betyár, aki tapolcai származású, mint én, vele már régóta ismerjük egymást családi vonalon is. Neki nagyon örülök, meg a Bea asszony laza csaj, Virág is jófej, bár őt annyira nem ismerem. Győzike kicsit sok szokott lenni, de majd lesz ami lesz” – kezdi lakótársairól. – „Szeretek elvonulni, elég antiszociális tudok lenni, a bezártság annyira nem zavar. Szerencsére, ha el akarok vonulni, akár a mosószobába is el tudok, nekem az tök elég.”

Műfű vs gyeptégla

Az egykori Megasztárosnak arról persze fogalma sincsen, hogyan lehet kibírni fél évig bezárva, ő maga is beleszédült, mikor először belépett az ajtón, ráadásul azt hitte, hogy a ház ennél jóval nagyobb. „Három nap nem sok, mondjuk, ez a műfű, ez kemény” – mondja a gyepre, amitől valamiért tényleg sajnálta az életet az RTL Klub, pedig ma már jó áron is lehet gyeptéglát kapni, erre specializált helyeken.

Mindemellett ragyog Tóth Gabi csillaga, legalább is erre enged következtetni, hogy az X-Faktor egyik adásában lenyomott show-ja hangos sikert aratott. „Vendégként fellépni az X-Faktorban teher és kihívás egyszerre. Nyilván, mivel én is tehetségkutatóban tűntem fel, muszáj jónak lennem, hiszen meg kell mutatni, hogy milyenek lehetnek ők, ha kikerülnek. Azért is sikerülhetett, mert egyszerűen nem is fogtam fel az egészet, olyan jól éreztem magam, hogy azt se tudtam, mi történik. Az emberek tapsoltak, iszonyú profi volt a stáb, végre nem nekem kellett megcsinálni a hangulatot, hanem csak odaállni és tenni a dolgom. Úgy visszapörgetném az időt.”

Ön szerint jól áll a dívaszerep Tóth Gabinak?

A visszajelzések szerint a produkció sokat dobott a karrierjén, mert olyan emberek is megszerették, akiknek eddig nem volt szimpatikus. „Annyira örülök, mert ezen dolgozom már hetedik éve.”

A látványos átváltozás - amin a Való Világ főcímdalát is előadó énekesnő az utóbbi időben átment - elmondása szerint egy új stábtag, a szerelem érkezésével egyidejűleg indult fejlődésnek. „Roli az én stábom. Nagyon sokat segít ebben, mert nőként kezel. Furcsa, hogy azt gondolod magadról, hogy gyerek vagy és úgy is kezel mindenki, erre jön a Roli, aki folyton azt mondja, hogy de hát te már nem vagy gyerek, és igaza van. Tök jó érzés volt, hogy már felnőtt dolgokkal is megbízott, és egyre jobban kezdtem belejönni.”

Gyerekként felnőtt

„Ezt a szakmát csak így lehet túlélni. Ha folyamatosan gyerekként kezelnék mindent, már meghaltam volna. Azért megmaradt a gyermeki énem is, de nehéz fenntartani, hogy ne ess át egyik dologból a másikba, tehát észnél legyek, ha szerződést írok alá, meg tárgyalni kell, de azért ne fásuljak bele ebbe az egészbe, mert azt is nagyon könnyű” – mondja és hozzáteszi, hogy már korántsem pörög annyit, mint régen, ráadásul lazább és megpróbálja beosztani az energiáit.  – „Talán már nem húzom fel magam annyi dolgon, mint régen.”

Bár megpróbálja ignorálni a rosszindulatot, azért nem tartja igazságosnak, ha Pinkhez, Rihannához, Madonnához vagy Gagához hasonlítják, mert nem érti, miért nem örülnek inkább, hogy végre Magyarországon is próbál valaki színt vinni az emberek szürke életébe, ahelyett, hogy támadnák és utálnák. „Gyűlölöm, ha félreismernek, ha olyanokat mondanak, amiből egy szó nem igaz, ez a legnehezebb ebben a szakmában. Meg vannak győződve az emberek, hogy olyan vagyok, amilyennek elmondanak. Bár próbálom megszokni, igazából nem megy, annyira béna vagyok. A kommenteket is elolvasom, néha teljesen ledöbbenek, hogy milyen mennyiségű rosszindulat jön ki emberekből. Régen kiborultam, sírtam, tökre fájt, de mostanra már csak kicsit rossz, aztán röhögök egyet és elmúlik. Talán egyszer ezt is megszokom.”