horoszkóp

Voksán Virág tudja, hova dugták a kamerákat

2010.11.20. 08:20
Az explaymate nem pucsít a a kamerának, hanem zuhanyzik. Szerelembe nem fog esni a Való Világ villájában, de lehet, hogy összezördül ezzel-azzal a nagy bezártságban.

Voksán Virág nem akármilyen társasággal költözik be a Való Villába, és mit ad isten, ő az egyetlen olyan női tagja a díszes csapatnak, aki bevállalja, hogy esetleg villantani is fog. „Bizonyos keretek között meztelenkedek, de tudom például, hol van a zuhanyzóban a kamera” – kezdi a Velvetnek. – „Bikiniben biztos nem fogok zuhanyozni, ha meg a popsim látszik, hát az látszik bikiniben is, majd úgy fogok fordulni, hogy az a bizonyos terület ne kerüljön képbe, hiszen nem célom ezt mindenki elé tárni.”

Tóth, Gáspár, Voksán: játék és konfliktus öt napban

Tóth Gabi és Bea asszony mellett Voksán nem érzi, hogy ő csupán a jócsaj faktor lenne ebben a történetben, mert „már nagyon sok csinos, szép lány van ma Magyarországon”. Az egykori playmate szerint ennél már több kell, ahhoz, hogy valaki villalakó legyen. „Lehet köze a testemnek ahhoz, hogy behívtak, de az már nem elég, ha valaki csupán csak csinos. Egy csinos, szép nőnek kell tudnia beszélni, nyilatkozni, értelmes mondatokat egymás mellé pakolni. És persze olyanokat hívnak, akikre kíváncsiak az emberek, a média."

Voksán két dolgot tud előre a dologról, hogy lesznek majd játékok, amivel szórakoztatják őket, meg hogy lesznek konfliktushelyzetek. Ez utóbbit persze csak és kizárólag azért gondolja, mert közel egy héten át lesz összezárva a többiekkel, de nem izgul, amíg meg tudják majd beszélni a dolgokat. „Nem tartok senkitől. Ismerem Benkőt, Győzit, Bea asszonynak is bemutatott a Győzi, bár még csak egyszer találkoztunk, Tóth Gabival is dolgoztunk már együtt. Egyedül Laci Betyár számomra egy fekete folt, olyan téren, hogy nem ismerem, semmit nem tudok róla.”

No love in da house

Nincs olyan szerencséje a honi tévénézőnek, hogy részese lehet egy celeb szerelemre lobbanásának, már ami Voksán Virágot illeti, mivel úgy véli, nem olyan a csoport összeállítása, hogy erre lehetőség lenne, arról nem is beszélve, hogy jelenleg amúgy se szingli és nem valószínű, hogy meginogna szerelme akár egy lantművész láttán. „Még szingliként, egy fiatal, jóképű sráccal se jönnék össze a képernyőn.”

Ön gyakorta fotózza magát intim helyzetben?

 • 939
  Nem, nem soha
 • 394
  Csak olyan ember csinál ilyet, aki viszont akarja látni az eredményt a neten
 • 345
  Előfordult már
 • 146
  Igyekszem, ahogy tudok
 • 85
  Csak nekem vannak magamról felvételeim
 • 67
  Amióta internet van, kizárt

Nem reménykedhetünk hát szerelemben, van viszont esély az összezördülésekre hiszen Voksán a bezártságot jobban viseli az összezártságnál. „Egyke gyerekként nőttem fel, és bár tudok alkalmazkodni, ez jórészt attól is függ, ki hogyan viselkedik. Ha valaki nagyon bekóstol, igazságtalanul bánt, alaptalanul negatív, azt nem hagyom szó nélkül.”

A már főállásban dj-ként működő playmate Oroszországból fog beesni a villába egy turnéról, így nem tud kipihenten menni a házba, igaz majd alszik a kamerák előtt, ha hagyják. Telefon nélkül meg csak el lesz egy hétig, bár feltehetően nehezen fogja megszokni, hogy nem csörög folyamatosan.

Az mindenesetre biztos, hogy mobiljában nem találhatnak többé pikáns képeket, a sajtóper - amit indított, mikor a Bors leadta a szexképeket róla meg exbarátjáról – még nem ért véget, kész szerencse, hogy a közvélemény egyértelműen mellé állt az ügyben.

„Ez igazi szemétség volt a laptól meg a volt barátomtól. De tanultam az esetből, soha többet nem készítek intim képeket a párommal. Abban a pillanatban nagyon szeretitek egymást, de nem tudható, hogyan változik meg, amikor szakítanak vele. Mivel az éjszakában dolgozom, előtte meg sokat buliztam, olyan körökben mozgom, amiben nagyon magas az előfordulási rációja a gáz pasasoknak. Nem szeretek szórakozóhelyen ismerkedni, de volt, hogy csak így tudtam” – mondja, majd hozzáteszi, hogy amennyire csak lehet, kerüli, sőt az elmúlt időkből tanulva a jövőben biztos, hogy nem is fog az éjszakában ismerkedni. – „Lehet tőlem akármilyen aranyos vagy helyes.”

Voksán most, a negyedik évben kezdi el érezni az éjszakában melózás hátulütőit, de szerencsére nem a bőrén, mert az nem az a ráncosodó típus, hanem azon, hogy kezd elfáradni. „Pláne a külföldi fellépések a durvák, végig kell menni a reptéri tortúrákon, a várakozásokon, aztán reptérről hotelbe, onnan a diszkóba. Vissza ugyanez, sokszor még ott sem alszom, mert mennem kell tovább egy másik országba. Már megtanultam repülőn aludni, ez eleinte nehézséget okozott, de rákényszerül az ember.”

Dj Flower az ünnepeket is a pult mögött tölti, szilveszterkor meg pláne dolgozik, ilyenkor sosem iszik, mert ő profi, de azért az újévet lehet, hogy megünnepli egy gintonikkal.