Ha kiderült volna, hogy a Heti hetes veteránjai rühellik, többé nem vállalja be a forgatást a Showder Klub sunapozitív humoristája. De nem így történt. Kormos Anett már kétszer szerepelt a műsorban, és mindenki a segítségére volt, hogy ki tudjon bontakozni. A stand up comedy műfaj első női alakja úgy véli, mindenhez hozzá tud szólni, a politikához is, csak ahhoz nem túl értelmesen. Éppen ezért előre jelezte a főszerkesztőnek, hogy tőle ne várjon ezen a területen semmit. Mindezért cserébe még csak a mellét se kellett megmutatnia.

Miután Bajor Imrét kényszerpihenőre küldte, új arcokat hozott, fiatalította egy kicsit a Heti hetest Ónodi György főszerkesztő. Varga Livius, Vadon Jani, Winkler Róbert és Dombóvári István mellett így kapott szerepet a műsorban a Showder Klub első, sunázással fenyegetett női humoristája, Kormos Anett.

„Én mindentől félek, és nem félek semmitől” – mesélte a Velvetnek Kormos, aki attól tartott, nem fog tudni majd megszólalni, és nem tud olyan lenni, mint amilyen valójában. „De a többiektől nem tartottam egyáltalán. Úgy gondoltam, ha kiderül, hogy rühellnek, többet nem megyek közéjük és kész. Nekem nem nehéz meghozni az efféle döntéseket, mert nincs mit vesztenem. Ha kinyitnak előttem egy ajtót, én mindenképpen bekukucskálok. Ha kíváncsivá tesz, amit látok, be is megyek. Aztán ha nem érzem jól magam, nem várom meg, hogy becsukódjon mögöttem ez a bizonyos ajtó.”

A humorista nem ismerte a csapatot, viszont korábban már találkozott Jáksó Lászlóval, Hernádi Judittal és Hajós Andrással is. Kérdésünkre, hogy ki a kedvence a Heti hetesből, röviden és tömören válaszolt: „Azt szeretem a legjobban, aki a gázsit adja.”

Kormos Anett kikéri magának, hogy bárhol is előre megírt szöveggel szerepelne. Adódott ez abból a feltételezésből, miszerint, mivel a Showder Klub színpadán előre betanult poénokkal bombázza a közönséget, nehezebb lehetett a Heti Hetesben improvizálni. „Minden poént a gyors észjárásomnak és a frenetikus humoromnak köszönhetek” – szögezte le, de végül komolyra fordította a szót: „Ez a két műfaj nem hasonlítható össze. Az egyik egy one man show, a másik pedig csapatmunka. A stand up-ban többek között az a nehéz, hogy csak rád figyelnek, és minden pillanatban szórakoztatónak kell vagy kellene lenned. A Heti hetesben pedig egy már összecsiszolódott társaság diktálja a ritmust, amiben egy csöppet sem könnyű megtalálni a saját helyedet” – mesélte, majd ismét viccesre váltva elpanaszolta, hogy a műsor főszereplői egyáltalán nem segítettek neki a forgatás ideje alatt, mivel érezték a szellemi fölényét, és tudták, hogy általa veszélyeztetve van a saját helyük a Heti hetesben. Éppen ezért mindent megtettek, hogy kiszorítsák.

„Na, jó. Az az igazság, hogy erőnek erejével próbáltak belőlem valami szellemeset kifeszegetni. Hajdú Steve például konkrétan rákérdezett egy általa már ismert poénomra. De Hajós András is dobálta a labdákat, Jáksó is rendszeresen csöndet teremtett, ha azt látta, hogy szóra nyitnám a számat, és Gálvölgyi János is sokat segített. Szeretnek, hát mit csináljak? Kormos elmondta, hogy egyébként mindenhez hozzá  tud szólni. „A politikához is, csak nem értelmesen. Úgyhogy ezt nem is erőltetem. Jeleztem is a műsor főszerkesztőjének, hogy nem tudok, nem akarok, és nem fogok politizálni. Azt válaszolta, ha megmutatom a mellem, nem is kell. (Kell mondanom, hogy ez vicc volt? Kicsit félek.)”

A humorista szerint a Heti hetes megosztja a nézőket. Attól tart, hogy olykor az ő személye is megosztja a nézőket. „Képzelheted, hogy e kettő kombinációja mit művel a nézőkkel” – tűnődött el, és hozzátette, úgy tudja, hogy a szerkesztőknek vannak további tervei vele, de szerinte a média világa annyira képlékeny és annyira gyorsan változik, hogy senki sincs bebiztosítva. Ő meg aztán pláne nem. Összességében úgy véli, messze van még attól, hogy a Heti hetesben hozni tudja a formáját. „A felvétel alatt az állapotom a jól szórakozó néző és a szellemeskedni próbáló csaj között ingadozik. Jól érzem magam már most is, különben többet nem mennék el, de akkor leszek elégedett, amikor eljutok a szellemes csaj állapotáig.”