Csak azért, hogy hülyeségekről beszéljen, nem megy a tévébe, ha pedig nem engedik, hogy a pólójával reklámozza magát, csak azt éri el, hogy nagyobb lesz a hírverés.

Dopemant, Pityinger Lacit letiltotta Cool Tv, mert nem átallt dopeman.tv-s pólóban érkezni a Belevaló világ felvételére, ahová állítólag azért ment, hogy okosakat mondjon, hiszen ő már lakott bent a Majkával néhány napot ilyen házban. „Mondtam nekik, hogy ezt a dolgot egyeztetnem kell a TV6-tal, hiszen szenteste indul a műsorom, elengednek-e. Amúgy arról volt szó, hogy beszélgetnem kell valakivel, aki épp aznap este vezeti ezt az őrületes műsort” – kezdi a Velvetnek. – „Elengedtek, de arra gondoltam, hogy fizetni úgysem fizetnek, hülyeségekről meg minek beszéljek, legalább a pólómat felveszem. Pont a beszavazó-show végére értem be, és már láttam, a sminkszobában rögtön bepánikoltak a pólóm láttán.”

„Jött is valamelyik szerkesztő, hogy őt kirúgják, ha a műsorom megemlítem, de ott volt nekem Szandika, a paplanszájú, igazából róla akartam beszélni. Valkó Eszter győzködte őket, hogy nem, én nem csinálok úgyse olyat. Vártam vagy másfél órát, poénkodtam a sminkesekkel, találkoztam szépreményű Stohl Andrással, szépséges Liluval, akkor aztán bevezettek, erre jött egy magas, gyúrós srác, hogy vegyem le a pólómat, mondtam, nem veszem le, erre dzsekit akart adni” – mondja, majd elmeséli, hogy ez ment így egy darabig, jöttek-mentek a szerkesztők, hogy ebben  pólóban nem mehet ki, hiába ígérgette, hogy nem fog a saját műsoráról beszélni, de ennyi reklám engedtessék már meg neki, hiszen csak a neve van a pólóján."

Dopeman a való világ

„Aztán kicsattogott valami díszbuzi, hogy vegyem le a pólóm, persze nem haragszom én rá, megértem, hogy ő is a munkáját végzi. Úgyhogy aztán mondták, hogy nem mehetek be. Vicces, mert így nagyobb promót csináltak a műsoromnak, mintha beengedtek volna. Az RTL Klub valamiért így áll mindenhez, hogy ők tesznek nekem szívességet, ha elhívnak. De nincsen semmi baj, jót mulattam, hazavitt a sofőr, másnap minden tele lett a történettel, de nem értem, az hogy dopeman.tv már konkurencia nekik?”

Úgy sejti, hogy ezután a történet után nemigen fogják hívni, de ez már nem érdekli. „Behívnak a Reggelibe, hogy beszéljek két percet valami faszságról, hát épp ezért csináltam a dopeman.tv-t, mert az majd tényleg a való világ lesz. Ebben majd azt is követhetik, hogyan rakunk össze egy lemezt, a családtól a munkáig mindent megmutatunk. Itt nincs semmi kitalálva, mert az élet írja a legjobb sztorikat. A média irányítani és butítani akar, én semmit nem akarok, csak csinálom a frankót, én a kamerák és nyilvánosság előtt élem az életem, és szerintem ezt érdemes megmutatni” – mondja, majd hozzáteszi a műsor azért sem olyan, mint a Dopeman és a haverok volt, mert ez egyáltalán nincs szerkesztve, és azt is megtudhatjuk, hogy a mostani Való világban szereplő arcok nem érdekes figurák. – „Ha kreált történetet akarok látni, megnézek egy filmet.”

Harmónia és irányítatlan káosz

„Jobban szeretem így intézni a dolgokat, eddig mindent, amit kitaláltam, felhoztam a föld alól, eljutattam valamiféle csúcspontig, ezért inkább csinálom a saját műsorom” – mindemellett a rapper nemet mondott az Ezek megőrültek című műsornak is, és bár elfogadja, hogy így működik a világ, ő nem akar ebben részt venni. – „Engem nem érdekel, mit gondolnak, akár a parlamentet is elküldöm a picsába. Biztos nem fogok a megélhetési celebkedésre várni, nem is érzek együtt ezekkel az emberekkel, mondjuk, megköszönök minden lehetőséget, a Hal a tortán-ban még elfőzögetek, de ennyi.”

A műsorát irányítatlan káosznak nevezi, és azt gondolja, pont ettől lesz etalon, egy merőben új formátum. Számára az, hogy szenteste mutatják be, nem polgárpukkasztás, hanem csak robbantás, hiszen ilyenkor mindenki áhítatos műsorokat ad, kell az ellenpontozás. „Nem lehet überelni egy nagy kereskedelmi tévé nézettségét, olyan dolgot kell csinálni, ami felhívja a figyelmet, olyan kell, ami odavág. Engem nem érdekel, ha szeretnek, ha utálnak, csak foglalkozzanak velem. Azt sem akarom, hogy rájöjjenek, értelmes vagyok, mert ki vagyok magammal békülve, ennyi. Megvan a lelki békém, de azt akarom, hogy a vállalkozásom minél több emberhez eljusson. És piaci értéke lesz, mert egyedülálló figura vagyok, legalább is annak tartom magam.”

Dopeman azt is megosztja velünk, hogy fizikálisan már nem fogja a nagyérdeműt lemezzel megörvendeztetni, mert az új anyagot a dopeman.tv-re fogja felpakolni, jelentsen ez bármit, hiszen nyilván ott majd ki fog derülni, mint ahogy az is, hogy akkor most együtt vagy külön él gyermekei anyjával, akinek elmondása szerint nagyon szép, új lakása van. „Nem én vettem neki, mert szerencsére ügyes lány.”