A Belevaló Világ műsorvezetője karácsonykor olyan dolgoknak is tud örülni, mint a zokni, az alsógatya, sapka és a sál, születésnapjára pedig szeretetet és nyugalmat kér.

A Tabu TV egy bevásárlóközpontban találkozott Gáspár Győzővel és nejével, Bea asszonnyal. Mint kiderült, nem csak a karácsonyi ajándékok beszerzését, hanem minden mást is szeretnek az utolsó pillanatra hagyni. Ami a gyerekek kívánságait illeti, Gáspár Virág természetesen leginkább a játékoknak örül, míg nővére a kütyükért rajong, és szívesen kapna új laptopot is, de szülei ezt valószínűleg nem veszik meg neki. Gáspár Bea szerint férjének nem lehet ruhát vsásárolni, mert nem hordja azokat, amiket ő vesz neki, de szereti az olyan apró ajándékokat, mint például a sál, sapka, alsónadrág, zokni.

Gáspár Bea elpanaszolta, hogy nincs könnyű dolga, hiszen január negyedikén van a férje születésnapja, és addigra bizony már teljesen kifogy az ötletekből. Szerencsére Gáspár Győző nem vágyik másra, csak egy kis szeretetre és nyugalomra. Ami az újdonsült munkáját illeti, a korábban saját valóságshow-val rendelkező híresség szerint nagyon jó a Belevaló Világ műsorvezetőjének lenni, igaz, meg kell szoknia az új helyzetet. Ő egyébként Plasztikcica Szandikának drukkol, míg felesége Alekosznak szurkol.