A modell-énekesnő nincs megelégedve azzal a számmal, amivel megnyerte a producer-lemezlovas énekversenyét, ezért a személyes találkozásra egy újabb anyaggal készül, amiben megvillanthatja valódi tehetségét. Dukai mai napig küzd az előítélettel, miszerint egy modellnek nem lehet jó hangja, mint mondta, a Velvet sincs a segítségére, ha feszt azt írjuk róla, hogy „a magát énekesnőnek tituláló modell”.

Poénnak indult, győzelem lett a vége – amikor Dukai Regina jelentkezett David Guetta internetes versenyére, nem gondolta volna, hogy első helyen végez. A modell-énekesnő a Music Chanellen olvasta fel a híreket, amikor a producer-lemezlovas felhívására került sor, és a vicc kedvéért ő is felénekelt egy dalt.

„Az egész lényege az volt, hogy nem lehet kijavítani, nem lehet belenyúlni a felvett anyagba, vagyis, hogy mindenki azt mutassa meg, amit tud. Elég nehéz volt felvenni az éneket, mert voltak problémák a stúdióban, például nem hallottam a saját hangomat, csak a zenét. A tesóm három napig azon nevetett, hogy hogyan sikerült a felvétel, mert nem a legjobb formámat nyújtottam - tudtam volna jobban is, egy-két helyen hamis voltam. Nem vagyok elégedett önmagammal, de ennek ellenére valamiért mégis sikerült megnyerni” – mesélte a Velvetnek Dukai, aki a versennyel kapcsolatban még annyit fűzött hozzá, hogy Amerikán kívül mindenhonnan lehetett jelentkezni, és ezt elég sokan meg is tették, bár számokat nem tudott mondani.

„A nyereményem az, hogy elvisznek Guetta valamelyik európai fellépésére, találkozhatok vele személyesen, és fizetik a szállásomat és a repülőjegyet is, plusz egy fő velem tarthat. Jelen pillanatban nincs arról szó, hogy szakmai területen lenne ennek bármiféle folytatása, de az biztos, hogy egy olyan hanganyagot a kezébe fogok adni, amit biztosra tudok, hogy jól sikerült.”

Dukai elmondta, sokan támadják azért, mert modellként énekesi karrierbe kezdett. „Amíg nálatok is azt írják le, hogy 'a magát énekesnőnek tituláló modell', addig pesze, hogy meg kell küzdenem az előítéletekkel.” Mindemellett ironikusan hangsúlyozta, a Velvet a szíve csücske. (Mi meg naná, hogy elhisszük – a szerk)  „Most is az van, hogy biztos nem azért nyertem meg ezt a versenyt, mert jó hangom van, hanem, mert benne voltam a Playboyban" – folytatta Dukai. „Megmondom őszintén, egyre kevésbé érdekel, mert egyre több helyen tudom megmutatni, hogy valójában mit tudok, illetve egyre több olyan ember ismer el, akinek a véleménye számomra fontos. Úgysem fogok mindig mindenkinek tetszeni.”

A modell életében a legfontosabb vonal az ének. Mint mondta, nem feltétlenül a fellépésekről van szó, hanem arról, hogy például a fürdőszobában vagy az autóban, bánatában vagy épp örömében ki tudja énekelni az érzéseit. „A legideálisabb munka számomra az lenne, ha egy szinkronstúdióban mesefilmeknek a betétdalát énekelném, mert ott nem az a lényeg, hogy ki hogy néz ki, hanem ott tényleg csak a hang számít. Mindemellett imádom a Music Channelben a munkát, mert nagyon jó a csapat és ez is egy olyan dolog, amiben fejlődhetek. Nem is munka ez, hanem szinte szórakozás. Nem szeretnék választani sem, mert mindig azt csinálom, amit szeretek – pont azért csinálom –, persze emiatt is sokan támadnak. Mivel a médiában több helyen próbálkozom, szúrja az emberek szemét, de az vesse rám az első követ, aki nem csinálná ugyanezt.”