A Való Világ 4 nőcsábásza őszintén beszél az első szexuális aktusról, Tündéhez fűződő rejtélyes kapcsolatáról, arról, hogy milyen számára az ideális nő, és hogy eddig milyen csajokkal szexelt. Alekosz elmondja, hány csajjal kavart eddig, hogy hány tetszett neki, és, bátran kimondja az örök igazságokat nőkről és pénzről, aztán mégis szerelmi vallommással zárul a keserédes fiktív interjúnk. Most mindent megtudhat Alekoszról, a villa szexkazánjáról. Szimpatizálás, bioritmus és bengáli tigrisek.

"Minden körülmények között"

"Én nem gondolnám azt, hogy szégyellős lennék" – kezdte az érdi Alekosz, aki először azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy minden, de tényleg minden lánnyal kikezdett a villában. "Nem érzem magam szégyellős típusnak. Én mindig meztelenül fürdök, mert ha az ember tisztálkodik, azt tegye meztelenül" – hozott egy példát is arra, hogy komolyan gondolja, amit mond. "Nem szeretem a nagyon erkölcsös dolgokat" –  folytatta hitvallását Alekosz. Mint mondta, szereti a szexualitást, bizonyos erkölcsök elvesznek, elvéreznek nála.

A Való Világ fékezhetetlen nőcsábásza kifejtette, hogy azért is jelentkezett a műsorba, hogy ismert legyen és könnyebben tudjon csajozni. "Mindig az elutasítás van. Bocsi, az utcán nem ismerkedem, bocsi, idegenekkel nem ismerkedem. Most mit lehet erre mondani? Azt remélem, hogy ez meg fog változni" – magyarázta Alekosz, milyen kifogásokkal szokták lerázni. Azt ugyanakkor elismerte, hogy a Való Világ villája sem számít könnyű terepnek. "Ez a játék amennyire egyszerűnek néz ki, annyira nem egyszerű" – fejtegette később.

A hímvessző felemelkedése

Ahogy megosztotta velünk, az óvodában is mindig a lányok körül ólálkodott. Egyszer még falhoz is állították, mert náluk az volt a szokás, hogy aki rossz, azt falhoz állítják. "Bepanaszoltak a lányok, hogy ez az ember gyanúsan a pad mögött figyel minket. Ott már kezdődtek a problémák" – magyarázta. Aztán beavatott minket az első szexuális élményébe is. "Húsz éves voltam, akkor szereltem le a laktanyában. Az én hímvesszőmmel legelőször nőnemű lény a kezével érintkezett. Semmi behatolás nem volt, meg semmi. Mentem haza, trabantom volt, kombi. Szerettem éjszaka akkor kirándulni a kocsival."

"Megláttam egy munkából hazafelé bóklászó lányt. Nem ismertem. Megálltam mellette és megkérdeztem, hogy hazakísérhetem-e, és ő beült a kocsimba" – mondta Alekosz, hogyan indult első kalandja. "Valószínűleg izgató hatással lehettem a bioritmusára, mert rögtön kigombolta a három gombomat, és kézbe vette a dolgokat. Onnantól kezdve ő határozta meg, hogy mi fog történni. Az megtörtént, adtam neki két papírzsebkendőt, aztán elbúcsúztunk egymástól. Ez egy olyan meghatározó élmény volt a számomra, hogy mai napig szívesen emlékszem vissza rá" – mondta büszkén, mosolyogva.

Szex, szerelem, gyengédség

Aztán beszámolt egy másik kalandjáról is, amire nem büszke. "A legkínosabb az volt, amikor a rendelkezésemre bocsájtottak egy konzumhölgyet, és nem tudtam megdugni" – mondta Alekosz, aztán néhány pillanattal később megosztotta azt is, hogy miért nem tudott teljesíteni. "Előtte öt perccel végeztem önkielégítést. Az egy elég kínos eset volt. Előtte olyan élményekben volt részem, melyek olyan szinten hatással voltak a bioritmusomra, hogy nem tudtam tűrtőztetni magam" – magyarázta a kudarc okait.

Alekosz később őszintén beszélt rejtélyes kapcsolatáról is Tündével, akivel több évig együtt is laktak. "Azért szakadt meg az ötéves kapcsolatom, mert én nagyon kíváncsi vagyok. Nem olyan lányokkal csaltam meg, mint az Éva vagy a Gigi. És én olyan lányokra vágyom. 50-55 kiló 16-21 éves, szőke hajú, fehérbőrű, jó illatú, szuper szexi" – mondta. "Ha velem a Gina Lollobrigida élne, azt is megcsalnám. Nem az ő személyével volt a probléma, hanem az én kíváncsiságom számlájára lehet írni. Csakis én vagyok a hibás" – magyarázta őszintén Alekosz. A villából is csak annyit üzent neki, hogy vigyázzon a lakásra.

"A látszat mindig csal"

A nyíltság, az őszinteség ellenére Alekosz nem kapja meg azokat a lányokat, akikre vágyik. "És még így sem kapom meg azt a színvonalat, amit szeretnék" – kezdte. "Egy olyan lányt szeretnék, mint Gigi vagy Évi. Szép, fiatal, egészséges, egyben van, nőies, szép hajú, jó alakú. Sok ilyen lány van, amíg a Nyugati térről elsétálok az Oktogonig százötven, kétszáz ilyen lánnyal találkozom. Csakhát nem egyszerű. Sokhoz odamegyek én az utcán. Utcán én nagyon ismerkedem. Mintha félnének tőlem, rögtön rámnéznek. Játsszam a hülyét, játsszam a naivat, játsszam a mittudomén mit?" – fakadt ki Alekosz.

"Igenis a külső számít, nem kell egy kurva szót sem szólni, nem kell semmit csinálni, csak jól kell kinézni, meg kell állni, balra kell nézni, jobbra kell nézni, esteleg visszatekinteni, és mire ezt megcsinálod, akkor már itt lesz egy szöszi, ott egy barna, ott egy vörös" – fejtegette Alekosz a világmindenség legnagyobb rejtélyeit. "Ha beszélsz, ha udvarolsz, ha jópofizol, ha bókolsz, akkor elmehetsz a büdös picsába. Ha én olyan színvonalú lányt szeretnék, mint a Gigi vagy a hozzá hasonlóak, nincs más módja csak az, hogy valami úton módon kurva sok pénzt keressek azért, hogy meg tudjam venni" – jutott eredményre.

Későn érő típus

"Elmondom neked, hogy kik azok a lányok, akiknek tetszem. Ott kezdődik, hogy 130 kiló fölött van. Ott kezdődik. Csúnya, visszataszító, büdös, bunkó. Ezeknek vagyok a legnagyobb lovag a tálcán. Ez így volt, ez életszerű példa. Egy átlagos nő már észre se vesz. Ha nem lennék olyan barnabőrű, mint amilyen vagyok, keresztül menne rajtam. Láthatatlan vagyok a számukra. Nekem még soha senki nem küldött egyértelmű jelet, aki még valamire való is" – mondta kissé összetörve Alekosz. "Soha. Tág fogalom számomra az, amikor én tetszem valakinek. Nekem az ismeretlen érzés."

Alekosz arról beszélt, hogy a vonzalmat soha tudta felkelteni a nőkben, bárhova is ment. "Nem akarok panaszkodni, de elég nyomorúságos ilyen téren a helyzetem. Sok nővel voltam, százzal körülbelül, de egy kezemen megtudom számolni azt, akik úgy is néztek ki, mint egy nő. Három volt. A többi csúnya, bengáli tigris volt. Visszataszító volt – tette hozzá kissé keseredetten. "És azért ez kevés. Jól kell kinézni, jól kell beszélni, jól kell ülni, jól kell öltözni, az anyám picsáját még ne csináljam. Hagyjanak most már békén a nők" – fakadt ki a nőcsábász.

Mint mondta, hosszú távon ez a sok apró visszautasítás azért felörlik az embert, és ez nagyon rossz érzés. "Néha magányosnak is érzem magam. Nem túl jó érzés az, amikor az ember sokáig próbálkozik, keres valamit és folyamatosan falakba, zárt ajtókba ütközik. Nem egy jó érzés ez. Megszületett a földön az a lány, aki nem fog visszautasítani?" – tette fel meggyötörten a kérdést. "Nem egyszerű kérdések ezek. Ember életében a legnehezebb. Nem lehet itt okosnak lenni" – zárta végül megint kissé lakonikusan a gondolatmenetet

Éva és a bioritmus

"Jártam egy szexshopban, vannak műnők, de nem gumiból, hanem valami nagyon szuper anyagból. Nagyon drága volt, több százezer forintos tétel volt, és ez pont úgy nézett ki, mint az Éva" – bókolt Alekosz. Egymás testét kellett egyébként kifesteniük, sushizásnál viccelődtek, aztán Éva be is csábította őt a jacuzziba. "Különleges érzelmeket vált ki belőlem az Éva látványa" – ismerte be. "Akiben látok fantáziát, akit érdemes felemelni, akit érdemes kibontakoztatni, azok engem sokkal jobban vonzanak, mint azok, akik már készen vannak" – magyarázta Alekosz, hogy mi csábítja benne.

"Látom, hogy figyelsz. Látom, hogy rám pillantasz néha. Még, ha leplezed is, akkor is. Mindent tudok. Tökéletesen átérezem az érzéseid. És hidd el, csak teérted teszek mindent, senki másért. A javadat akarom a legfölsőbb szinteken. Mindent érted teszek, csak te azt még nem tudod. Semmit nem tudsz, fogalmad sincsen volt az egészről. De majd egyszer, egyszer mindent megértesz, és akkor szeretni fogsz. És az lesz a legnagyobb dolog. A legnagyobb dolog" – üzeni Évának, akinek egy levélben el is magyarázta, hogy különleges nőnek tartja. A barátságuk megrendült a lány miatt Olivérrel, ráadásul legutóbbi kísérlete, hogy megcsókolja Évát, kudarcot vallott.