A tavalyi Év Hangja nem gondolta, hogy ekkora felhajtás lesz körülötte a Megasztár után, de egyre könnyebben veszi az akadályokat. Már a híresztelést sem veszi zokon, pert sem fontolgat azzal szemben, aki azt állította, ő szerepel egy szexvideón. Tolvai Renáta a verseny óta van együtt Kállay-Saunders Andrással, kapcsolatukban nincs helye a féltékenységnek. Izgalomban és őrült rajongókban viszont nincs hiány.

Eltelt pár hónap a Megasztár óta. Milyen élményeid vannak az elmúlt időszakból?

Nagyon sok minden történik mostanában. Rengeteg fotózáson veszek részt, most készül az albumom (erre koncentrálok most a legjobban), mindemellett pedig fellépésekben is bővelkedem. Az utóbbi hétvégén például hét meghívásnak tettem eleget. Elég fárasztó volt, de kellemesen fárasztó. A pörgés tehát nem állt meg azóta sem, amióta befejeződött a Megasztár.

Erre számítottál, amikor megnyerted a versenyt?

Nem, egyáltalán. Sokkal nyugisabbra gondoltam, de ez egyáltalán nem rossz, sőt, örülök neki, hogy így zajlanak körülöttem a dolgok.

Szinte nem is telik el olyan hét, hogy ne írnának rólad az újságok. Sikerült már megbarátkozni a médiafelhajtással?

Igen, és már jól tudom kezelni a híreszteléseket is, vagyis azt, amikor nem írnak igazat. Már nem zavar. Az a jó, hogy megadják a lehetőséget arra, hogy reagáljak, megmagyarázzam a dolgokat. Így volt ez a szexvideós dologgal kapcsolatban is. Először sokkot kaptam, aztán, amikor láttam a képeket, már csak röhögni tudtam, hiszen nyilvánvaló, hogy nem én szerepelek a videóban. Nem is érdekel már a dolog, perelni sem perelek, minden csoda három napig tart úgyis. Nem figyelek már az ilyen dolgokra, inkább a jóra és a kellemesre szeretek koncentrálni.

Érzed bármilyen negatív hatását is az ismeretségnek?

Nem. Ha ügyesen, okosan csinálja az ember, jól lehet kezelni. Ebben sokat segít a menedzserem és András is, akivel sok tanácsot adunk egymásnak.

Változott benned valami a verseny óta?

Sokkal magabiztosabb lettem.

Megmaradtak a régi barátaid vagy teljesen lecserélődött a környezeted?

Természetesen tartom a kapcsolatot a nagyváradi barátaimmal is, és itt is szereztem jó ismerősöket. A legtöbb időt a táncosaimmal töltöm és Andrással. Mindezek mellett a többi megasztárossal sem szakadt meg a kapcsolat, vannak közös fellépéseink is.

Korábban azt írta valamelyik újság, hogy Andrással már az eljegyzést tervezitek. Ebből mennyi igaz?

Túlzás. Fontolgatjuk viszont az összeköltözést. A nyereménylakásban egy évig maradhatok, és ha még utána is komolyan gondoljuk egymással, akkor szó lehet együttélésről.

Van köztetek szakmai rivalizálás?

Egyáltalán nem érzem. Egyrészt nagyon különbözőek vagyunk, másrészt szerintem nem is lenne normális.

Mit szeretsz benne a legjobban?

A lelkét.

Legkevésbé?

Nagyon nehéz negatív tulajdonságot mondani. Erősen el kell gondolkoznom. Azt nem szeretem, amikor feljön hozzám, leül a számítógéphez és ott ragad.

Féltékenység van a kapcsolatotokban?

Egyáltalán nincs. Semmi okom rá, és ez fordítva is igaz. Persze, mindketten kapunk leveleket, és a fellépéseken ugrálnak a lányok és a fiúk, de nem érne az egész kapcsolatunk semmit, ha féltékenyek lennénk.

Előfordult már, hogy valaki komolyabban bepróbálkozott nálad?

Volt egy őrült rajongóm, aki követett is, de szerencsére egy idő után eltűnt.

Szüleid hogyan viselik, hogy távol vagy tőlük?

Számukra hirtelen, egyik pillanatról a másikra nőttem fel, egyik szemük sír, másik nevet emiatt, de szerencsére bíznak bennem. Örülnek, hogy ennyire magabiztosan építem a karrierem. Ők is szeretnének Budapestre költözni, de a munka miatt ez nagyon nehéz.