Az Éden Hotel kiesett játékosának azt ígérték, hogy lesz szex, de nem pasival, mégis fiúk szájából kellett volna jégkockákat átvennie. Amúgy ő egyáltalán nem bunkó, csak rosszul vágták a műsort.

A héten két kieső játékosa is van az Éden Hotelnek, és az egyik az a nyíregyházi srác, akinek titulusa, hogy ő Mr. Nyíregyháza, azaz Verdes István. Félreértéseket elkerülendő jegyezzük meg, hogy a 23 éves srácnak annak ellenére sem a foglalkozása a miszter nyíregyházáskodás, hogy adatlapján ez van feltüntetve. „Miután én lettem Mr. Nyíregyháza, voltak kötelezettségeim, egy modellügynökségnél dolgozhattam, itt értem el szépségversenyen második helyezést” – meséli a Velvetnek. „Foglalkoztam egy darabig ezzel, de nem lehet ebből megélni. Beígértek mindenféle munkákat, de elég kevés jött össze belőle. Már nem hiszek benne, csalódtam a modellkedésben.”

Nem homofób

Mivel kevés volt a munka, Éden István elment egy japán céghez dolgozni, és a modellkedéssel, úgy néz ki, végleg leszámolt. „Legfőképp az érdekelt, hogy eljussak Kolumbiába, hiszen gyönyörű tájat ígértek. A kiesés miatt nem vagyok csalódott, mert nagyon jól éreztem magam, arról viszont szó sem volt, hogy ott majd fiúkkal kell csókolózni.”

Éden István ugyanis nagyon kiakadt, amikor egymás szájába kellett adogatni a jégkockákat, ott is hagyta a játékot, mondván ő ugyan nem csókol meg pasit. „Szexet ígértek nekem, de azt nem mondták, hogy férfi férfival! És azon is nagyon felháborodtam, hogy pont engem melegsüteményeztek a többiek, mikor Ádám és Dani még homoerotikus táncot is lejtettek, mások meg a jégkockával csókolóztak.”

Nem köpköd pucér seggel

Bár nem tartja magát homofóbnak a nyíregyházi srác, az azért nagyon zavarja, hogy fórumokon buzizzák, meg attól is feláll a hátán a szőr, hogy felkeresik a melegek. „Esküszöm, nem tudom, hogy találnak meg” – mondja, majd kifejti, hogy az sem esik jól neki, hogy a műsor szerkesztői folyton úgy vágják az adásokat, hogy bunkónak állítják be.

„Mindennek van oka, csomószor bemutatták azokat a trágár kijelentéseket, amiket tettem, de az előzményeit nem mutatták be. Igenis ferdítésnek érzem, mert úgy állítanak be, mintha unintelligens bunkó lennék. Mondják a haverjaim is, hogy jó nagy parasztnak lettem beállítva, de ők persze röhögnek a poénjaimon, mert ismernek. Viszont a fórumokon nagyon durvákat írnak ismeretlenül, egyáltalán nem veszik, hogy csak vicceltem.”

Éden István azt sem érti, miért ő a bunkó, amikor mások pucér seggel köpködnek, és azt is igyekszik megtanulni, hogy nem szabad kimondani azt, ami a szívén van, mert csak bajt okoz. „Szerintem az nem bunkóság, ha őszintén megmondom a véleményemet, az viszont az, hogy a hátam mögött kibeszélnek a többiek.”

Éden István előre nem gondolkozott azon, hogy mire költené a nyereményét, mert nem szeret csalódni, és ábrándozni sincs értelme ilyesmiről. „Így pont az volt a történet, ami: kaptam egy gyönyörű utazást. A kimaradt jeleneteket sérelmezem, meg azt, hogy Jennyvel is próbálkoztam, ezek szerint tök feleslegesen, meg Alíz is mögém állt, a szemembe jópofiztak, aztán a hátam mögött kinevettek, és hátbaszúrtak.”

Igazságtalan fórumozók

A hirtelen jött 15 perc hírnevet Éden István se értékeli túl sokra, mint mondja, egyedül a rosszindulatú hozzászólások akasztják ki. Az Éden Hotel kiesője amúgy hazaérkezése óta párt is talált magának, de a műsorból is akadtak új barátai, tartja a szereplőkkel a kapcsolatot, Leventével és Kristóffal az interneten kommunikál, de Gabival is jóban van.