A transzvesztita előadóművész a H. Hubert-féle peren kotyogta ki, hogy jövő hónapban azért nem lesz jelen a következő tárgyaláson, mert Dubajba költözik. Rácz Károlynak elege van Magyarországból, ahol egyedülálló szülőként alig tudja eltartani két gyerekét, ráadásul egészségügyi problémái miatt az ellátásuk is egyre nehezebb.

A transzvesztita előadóművész kedden, a Fővárosi Bíróságon kotyogta ki, hogy jövő hónapban Dubajba költözik. A Velvet megkeresésére Terry Black elmondta, hogy erről egyelőre nem szeretne bővebben beszélni, a H. Hubert-féle perben is csak azért említette meg a dolgot, mert meg kellett indokolnia, hogy miért nem vesz részt a következő tárgyaláson, és miért az ügyvédje fogja képviselni. „Elegem van Magyarországból” – zárta rövidre a témát Terry Black, de megígérte, hogy amint a határon túl van, megosztja az olvasókkal, hogy pontosan mihez kezd az életével az Egyesült Arab Emírségben.

Rácz Károly nemcsak az elhunyt Daróczi Dávid egykori barátjával áll perben, hanem a Bagi-Nacsa duóval is egy tavalyi paródia miatt, amikor is a humoristák egy trágárul beszélő személynek állították be az előadóművészt, aki Fábry Sándor farkára vágyik. „A következő tárgyalást valamikor szeptemberre tűzték ki. Azt meg is fogom nyerni, mivel van egy másodfokú végzésem, hogy a bíróság eltiltotta őt a velem szemben lévő további parodizálásoktól. Innentől kezdve ez már bűncselekmény lesz” – avatta be a részletekbe a Velvetet Terry Black, akire az utóbbi időben rájár a rúd mind az egészségügyi, mint az anyagi problémái miatt.

„Az elmúlt 2-3 napban már jobban érzem magam. Január közepén volt egy komolyabb problémám, akkor lebénult a fél oldalam. Később mindkét lábamban mélyvénás trombózist kaptam”. Az előadóművész a gyerekeit is csak a barátok segítségével tudta ellátni. „Szandika jövő hónapban lesz 6 éves, csodálatosan szép kislány. Szeptemberben iskolába megy. Danika éli a harmadik osztályosok mindennapjait. Egyre nehezebb, mert míg régebben mindenféle kedvezményeket kaptak az egyedülálló szülők, most semmi ilyesmi nincs.

A gyerekek egyébként tisztában vannak azzal, hogy örökbefogadás által kerültek Rácz Károlyhoz, így ez a téma már nem merül fel náluk. „Bár Danika korábban közölte, hogy nem én választottam őt, hanem ő választott engem. Szandika is rákérdezett már erre, és Danika azt mondta, apu, majd én elmagyarázom neki” – mesélte Terry Black, aki tudja, hogy az internetnek köszönhetően a gyerekek durvábbnál durvább cikkekre találhatnak majd, már ami a biológiai szülőket illeti. „Én a saját múltamban nem találok semmi olyat, amit le kellene tagadnom előttük, vagy titkolnom kellene. Ha pedig egyszer kiderül, hogy annak idején milyen körülmények között hordta ki őket az anyjuk, megpróbálom nekik úgy elmagyarázni a dolgokat, hogy ne sérüljenek.”