Éden Kata élvezi, ha körülötte forognak a dolgok

2011.03.31. 22:06 Módosítva: 2011.04.01. 10:19
A törökszentmiklósi wannabe modell egyáltalán nem bánná, ha a műsor miatt bármilyen felkérést kapna. Playboy címlaptól a háziasszonykodásig bármi jöhet.

Rab Kata hagyta el a Viasat3 Éden Hoteljét, és bár a törökszentmiklósi lány nem lepődött meg, azért nagyon drámai pillanatnak tartotta, amikor a védettséget élvező Éden Szandra az általa választott Éden Ádám mögé állt, kiejtve őt a versenyből. „Azért volt rossz, mert bent akartam maradni, inkább ment volna olyan haza, aki kevesebbet játszott, akit bábként lehetett irányítani” – kezdte a Velvetnek Éden Kata, aki a feltételezések ellenére egyáltalán nem volt szerelmes a hotelben Ádámba. „Úgy éreztem, nem ezt érdemeltem. Később beláttam, hogy taktikai szempontból lehet, ez mégis jó döntés volt Szandra részéről, hiszen szét kellett robbantania a bázist. Most már nem haragszom, de sokáig rossz volt, hogy itthon semmit nem tudtam arról, hogy mi van ott, folyamatosan csak ezen gondolkoztam.”

Nyaralás, szerelem

Kiesett csapattársaival ellentétben Éden Katának nincs kifogása a vágások ellen, úgy véli, hogy nagyon nehéz 24 óra eseményeit összeválogatni, de abban azért biztos, hogy maradtak ki izgalmas dolgok. „A műsorban úgy jön le, hogy mi csak taktikázunk, de ez nem volt ilyen hangsúlyos, sokat hülyéskedtünk, jók voltak a programok, és az is szuper, hogy a kezdő csapatba kerültem. Nagyon jól éreztem magam, nyaralásnak ez volt eddig a legjobb az életemben. A műsor lehet, jobb lett volna, ha csak valamivel hosszabb, de azon mosolyogtam, hogy az Ádámmal való viszony ki volt élezve, pedig csak baráti volt a kapcsolat. De ezt sem bánom, mert így izgibb.”

Éden Kata ugyan tartja a kapcsolatot Ádámmal, de gyakran beszél Krisztával, Danival, Nikivel és Kristóffal is. Szerinte azért látta előre Éden Ádám a kiesését, mert odafigyelt arra, hogy mit csinál. A jelenleg szingli lány Ádám hazaérkezése után megbeszélte vele kapcsolatát, mert nem akart félreértéseket. Továbbra is jó baráti kapcsolatot ápolnak, de kizártnak tartják, hogy ennél több is legyen közöttük.

Celeb is

A húszéves lány modellként lett aposztrofálva, és abban bízik, hogy esetleg a műsorban majd felfigyelnek rá, mivel a többi édenessel ellentétben őt egyáltalán nem zavarná, ha szimpatikus lenne az embereknek, és kapna valami felkérést. „Hoszteszmunkára nincs szükségem, mert már regisztrálva vagyok ügynökségnél, inkább komolyabb munkára vágyok. Olyan dolgokra gondolok, amikre csak úgy van lehetőség, ha ismerik az embert, akár egy Playboy fotózás. Nem akarok minden áron celeb lenni, de ha van rá lehetőség, akkor élnék vele, lennék háziasszony, ilyesmi. Élvezem, ha körülöttem forognak a dolgok” – mondta a modell.