A hétfői adásban költözött be, a csütörtökiben pedig már távozott is az Éden Hotelből Toldi Kristóf. A húszéves váci fiú számított arra, hogy neki kell mennie, ezért egyben maradt a lelke, és az elbukott főnyereményt sem bánja annyira, mert elsősorban a szórakozás miatt jelentkezett a műsorba. Épp ezért nem ment volna olyan messzire, mint a testnedvcsere nagy barátja, Szandra, aki szerinte épp olyan az életben, amilyen a riportokban.

„Már a legelején kiderült, hogy Szandra az egyetlen reményem arra, hogy bent maradjak, ezért nem volt más lehetőségem, odaálltam elé, és megbeszéltük, hogy ketten visszük végig a játékot. De mint utóbb látszott, ezt sem ő, sem én nem gondoltuk komolyan. Végül Robi javaslatára nem Szandra mögé álltam, hanem Jennifert választottam, ő viszont Kristóf mellett döntött” – magyarázta ennél is részletesebben kiesésének történetét Toldi Kristóf, aki mindössze négy napot töltött az Éden Hotelben. Az idő rövidsége miatt nem kötött szorosabb barátságokat, egyedül Robival tartja a kapcsolatot, aki hozzá hasonlóan hétfőn csatlakozott a többi játékoshoz.

Szórakozni ment, nem nyerni

Toldi Kristófot mindenesetre nem érte váratlanul a kiesés, és különösebben nem is viselte meg, mert nem a 25 milliós főnyereményt szerette volna megszerezni, hanem szórakozni vágyott. „Jól éreztem magam abban a szép hotelben, de nem nagyon tudtam beszélgetni az emberekkel, nem nagyon volt kivel, mert az újakkal mindenki távolságtartó” – mondta, majd hozzátette, a játékosok közül a bróker tűnt a legelutasítóbbnak, ezért nem is volt szimpatikus neki. „Volt, aki azért ment, hogy nyerjen, más azért, hogy híres legyen, megint mások pedig azért, hogy szórakozzanak, mint én. Nekünk persze, hogy ellenszenves volt Ádám, mert jól akartuk érezni magunkat, lazábbak vagyunk, nem nagyon érdekelt minket a taktika. Ő meg állandóan kalkulált, feszült volt, ami bennünk is feszültséget generált.”

A kiesett játékos persze nem bánta volna, ha hozzávágják a 25 milliót, de nem volt hajlandó kurvulni érte, mint Szandra. „Lehet, hogy tényleg megér neki ennyit ez az egész. Ettől még lehet kedves, aranyos lány, ahogy a műsorban mondta, de az egész ország a benti viselkedése alapján fogja megítélni, kivéve persze az ismerőseit. Szerintem ez nem ér meg 25 milliót, és nekem fontos a nem létező jó hírem” – tette hozzá.

Előbb Jennifer, aztán Kriszta

Toldi nem zárkózott el attól, hogy az Éden Hotelben becsajozzon, ha úgy alakul, de ez sem szerepelt a fő célok között. „Bírtam a lányokat, de egyikükkel sem voltam annyira jóban, hogy most hiányozzanak” – fogalmazott diplomatikusan, majd megjegyezte, első blikkre Jennifer tetszett neki a legjobban. „Nyitott felém, de aztán nem voltak közös témáink. Aztán ahogy eltelt pár nap, változott a véleményem, és jobban megkedveltem Krisztát, szerintem ő a legszebb lány a hotelben.”

A formatervezőnek készülő Éden Toldi élete nem igazán változott a műsor hatására, abban sem biztos, hogy egyáltalán felismerik az utcán. Bár néha úgy tűnik. „Láttam felvillanó tekinteteket, de nem tudom, hogy azért, mert bejöttem a lánynak vagy, mert megismert. A szomszédok meglepődtek, amikor láttak a műsorban, a váciak is írtak a közösségi portálokon.” Toldi persze azt is szem előtt tartotta, hogy bár még most árufeltöltőként dolgozik, formatervezőként egyszer jól jöhet neki az ismertség, bár ez is csak sokadlagos szempont volt a jelentkezésnél. „Akkor is elmentem volna, ha nem kerülök adásba, csak ott vagyok” – mondta.