Az Éden Hotel történetének eddigi legnagyobb lúzere mindössze négy napot töltött Kolumbiában, zuhogó esőben, majd miután hazatért, kiderült: érettségi után lefotózták egy melegpornó oldal számára, kezében a farkával. A fotózásra Jerzyvel ment, csak a valóvilágos azóta nagyobb karriert futott be.

Éden Attila mindösszesen négy napot töltött bent a kolumbiai házban, amit Éden hotelnek neveznek, így nem volt lehetőség arra, hogy jobban megismerjék, és ő sem tudott igazán érvényesülni. Ha a hotelben nem is, kis hazánkban azért, olybá tűnik, megy neki az érvényesülés, ugyanis felfedeztük az egyik melegpornó oldalon, ahol a BelAmi ügynökség neve alatt futó képeken önmagát kényezteti. [A képeket ide kattintva megtekinthetik a Velvet felnőtt tartalmakkal foglalkozó blogjában, a Muffinban - a szerk.] A budapesti barista és flair bártender nem vallja magát melegnek, olyannyira, hogy el sem tudja képzelni, hogy valaha férfiakkal háljon, fiatalkori megbotlásnak tartja a történteket, olyannak, amit már nem tud visszacsinálni.

"VV Jerzy jó barátom, vele mentünk erre a munkára, 19 évesen, érettségi után szükségem volt a pénzre" - kezdi a Velvetnek, de azt már nem osztja meg, mennyit kapott, csak azt feleli, egy nagyobb összeget. Úgy értesültünk, 85 ezer forint körül vállalta a fotózást, azt pedig már tőle tudjuk, neki megesküdtek rá, hogy a kép csak amerikai IP-címekről lesz majd elérhető. "A fotókon kívül más nem történt, még páros fotózásról sem volt szó, soha nem csinálnék ilyesmit. A pénz felét a szüleimnek adtam, a másik feléből meg ruhákat vettem. Már nem tudok mit kezdeni ezzel, elmondtam a munkahelyemen is, mert számítottam rá, hogy kiderül, de valójában egyáltalán nem örülök, ha ezzel kerülök címlapra."

Ki ne derüljön

Éden Attila saját bevallása szerint azért is volt olyan visszafogott a hotelben, mert abban reménykedett, hogy így talán nem fogják felkutatni a képeket. "A barátaim, ismerőseim megértettek, nem is feltételezik rólam, hogy meleg lennék, így nincs ezzel semmi baj, talán csak annyi, hogy nekem komolyabb terveim, végzettségeim vannak, értelmesebb vagyok, már azon is gondolkodtam, hogy visszavásárolom a képeket, de ami egyszer felkerült a netre, le nem szedem onnan."

"19 évesen elég naiv az ember, mikor az ügyvédem mondta, hogy ez bizony kiderülhet, már nem is akartam bemenni az Éden Hotelbe, de akkor már késő volt, aláírtam a szerződést, nem akartam magas kötbért fizetni. Későn eszméltem" – mondja a huszonhárom éves férfi, aki nem számított arra, hogy a hotelbe érkezése után rögtön feladattal látják el a szerkesztők, márpedig kolumbiai pincért játszani nem könnyű, igaz, akadt olyan a társaságban, akinek nem esett le, hogy a srác közülük való. „Jó volt, hogy el kellett játszanom, hogy ottani vagyok, de a csókot nem tudtam teljesíteni, mert eléggé felidegesítettek, ráadásul nagyon sok helyre kellett koncentrálnom.”

Lusta, unott banda

„Szandra közeledése nem volt szimpatikus, mert egyáltalán nem jött be nekem, Alíz eleinte tényleg tetszett, de aztán már őt sem találtam vonzónak. A házon belül nem is erre kellett menni, a játék nem a kapcsolatokról szólt, hiszen mindenki a főnyereményért harcolt” – mondja a barista, aki flair bartender is egyben, csak hogy ne legyen olyan egyszerű a dolog. „Nem én adtam fel, nem szoktam, de pont nagyon rossz idő volt, ez elkedvetlenítette a játékosokat, akik már túl régóta lehettek bent, mert igen lusták, unottak voltak, mindenki csak fetrengett, nem nagyon tudtam kivel, miről kommunikálni, még ha szerettem volna is.”

Így aztán már az elején érezte a vesztét, bár a lakók nem voltak negatívak vele szemben. „Mindenki beszélgetett velem, de szerintem közömbös lehettem a játékosok nagy részének, azt meg persze nem tudtam, hogy miket fognak nyilatkozni rólam. Semleges témákról elbeszélgettünk, amúgy nem tudtak hova tenni.”

Éden Attila az időjárást teszi felelőssé, valószínűleg ő a hotel történetének legnagyobb lúzere abból a szempontból, hogy húsz órát utazott azért, hogy aztán négy napig, zuhogó esőben próbálja elfogadtatni magát a többiekkel, majd hazaküldjék, és még a múltjában fellelhető sötét foltot is kikutassák. „Ha csak kicsivel vidámabbak a többiek máris jobb lett volna, meg persze, nekem is több idő kellett volna a feloldódáshoz. Ráadásul szerintem jó emberismerő vagyok, ha lett volna időm, valószínűleg taktikáztam volna.”

A budapesti srác jelenleg egy Deák téri kávézóban dolgozik, de hamarosan eredeti szakmáját is fogja gyakorolni, azaz gazdasági informatikus lesz. „Weblapfejlesztés, flash animációk tervezése, ilyesmivel fogok foglalkozni. Igazából két munkahelyem lesz, egy kis kávézóban is leszek heti négy napban, és inkább a hely weboldalát fogom tervezni, de azért majd a pultba is beállok, ha kell” – mondja, majd hozzáteszi, hogy ő amúgy még pénzügyi tanácsadó is, csak a világgazdasági válság kezdetén jobbnak látta hibernálni ezt a hivatást, ám most újra kacérkodik vele. „Ez lenne a másodállásom, aki szeretne a nyugdíjából valamikor megélni, annak szüksége van tanácsokra.”

Csak csajok

Magánéletéről annyit tudunk meg, hogy jelenleg egyedülálló, szerinte nem véletlenül írták az adatlapján, hogy magasak az elvárásai. „Csak azért nem leszek együtt valakivel, hogy ne legyek egyedül. Egy lánynál fontos, hogy tiszteljen, szeressen, tényleg megértő és figyelmes legyen, és számít az intelligencia és a külső is. Legyen valami, ami el tud varázsolni. Az apró meglepetések bejönnek, a hasamat például nagyon szeretem, úgyhogy egy romantikus vacsora bármikor levesz a lábamról.”