Az Éden hotel nevető harmadikját itthon várta szerelme, és bár mindkettejüket megviselték az adások, még mindig együtt vannak. Tokai Róbert egyben biztos: a médiát ezentúl messzire elkerüli, a nyereményét pedig befekteti, hiszen vállalkozó.

Tokai Róbert majdnem összeesett, amikor meghallotta, hogy ő és Éden Linda annak ellenére nyertek 12 és fél millió forintot, hogy néhány perccel korábban még az Éden hotelből kiesettek népes táborát gazdagították. Hazatérése óta volt ideje gondolkodnia nyereménye sorsán, a pénzt – ami közel öt millió forint lesz, mire minden járulék lejön belőle – befekteti. „Mivel pénzügyi-befektetői tanácsokból élek, így van hová rakni az összeget.”

Talált pénz

„Nagyon meglepő volt ez a dolog. Amikor kiderült, hogy a régi játékosok döntik el, hogy ki nyerjen, már tudtam, hogy esélyem nem lesz, így az, hogy a végén az Aliznak járó pénz a mi zsebünkbe vándorolt, egy jó csavar volt” – kezdte a Velvetnek. „Talált pénz. Beszélgettünk korábban arról, hogy esetleg más is kaphatna belőle, de végül csak megfelezzük Lindával. Azt persze nem tudom, neki van-e valamilyen megállapodása.”

Éden Róbert nem tartja napi szinten a kapcsolatot senkivel, de mivel Szekszárdon lakik, néha összefut Nikivel, igaz, ő már azóta Budapesten él Dettivel és Szandrával. Úgy véli, semmi nem változott meg az Éden hoteltől, nagyon kényelmes életet él, nem kapkodnak utána, és ezért hálás, ugyanis esze ágában sincs a média zavaros vizében evickélni a közeljövőben. „Sokkal inkább maradnék a saját vonalamon, nem élnék a lehetőséggel, amivel nem is keresnek.”

Őszinte pókok

A valóságshow nevető harmadikja Éden Szandrát őszinte teremtésnek tartja, miután hosszasan beszélgetett vele, megkedvelte. „Négyszemközt jó benyomást tett rám, jó emberismerő vagyok, tudom, mikor őszinték velem. Persze neki is vannak negatív tulajdonságai, azért igazából nem olyan volt, amilyennek mutatta magát. A konfliktusai nekem sem voltak szimpatikusak, viszont nekem megmutatta egy másik oldalát is.”

A szekszárdi vállalkozó gondolkodás nélkül elhitte azt is, hogy 1,2 milliót keres havonta, szerinte nem is alaptalanul. „Kerültem már kapcsolatba hasonló foglalkozású lányokkal, tudom, mennyi pénzt lehet ezzel keresni. Nem lepődök már meg ezeken a dolgokon.”

Mivel nyert, Éden Robi semmit nem csinált volna másképp, maximum apróságokon változtatott volna. „Nagyon bíztam benne, hogy Linda visszacserél, bár fordítva én is ezt csináltam volna” – mondta a férfi, hiszen ha Éden Linda nem ejti ki a partnerét, Tokai sose visz haza egy forintot se. „Elég sokat gondolkodtunk Lindával, hogy mit csináltunk volna, ha mi állunk a végjáték hűségpróbáján, vajon leejtette volna valamelyikünk a gömböt. Valószínűleg beremegett volna a kezem, de ha el is dobtam volna, akkor is adtam volna neki valami pénzt. Amúgy azt gondolom, mi Lindával végigálltunk volna, én tényleg úgy gondoltam, hogy megbízhatok benne. Lehet, hogy naivan hangzik, én azt is el tudom képzelni, hogy Kristófnál is egy pillanatnyi állapot lehetett ez, amikor elejtette.”

Szex, és ami annak látszik

„Ami látszott, annyi volt” – felelte a kérdésre, ami arra irányult, megdugta-e Lindát a paplan alatt vagy sem. Elképzelhető, hogy azért sem bocsátkozott részletekbe, mert most már párkapcsolatban él, ami komolynak tűnik, választottjával akkor jöttek össze, amikor beválogatták a műsorba, és a nő megvárta. „Voltak nehéz perceink, amikor visszanéztük a vágott anyagot, de mostanra továbbléptünk ezeken a dolgokon, szerencsére jól alakult minden.”

Minden pozitív visszaigazolás ellenére Éden Robi többi nem akar valóságshow-ban szerepelni, vagy csak akkor, ha tényleg senki nem várná itthon, vagy nem lenne egyéb elfoglaltsága. „Belekóstoltam a média világába, és annyi lejött, hogy tudom, mit nem akarok soha csinálni. Egyáltalán nem akarok a kamera mögé állni, vagy ezen a vonalon mozogni” – állítja a műsor váratlan nyertese, aki akkor sem cserélte volna le Lindát Szandrára, ha van rá lehetősége, mivel szerinte nem alakulhatott volna ki kettejük között bizalmi viszony.