A Való világ 4 fétisfilmese hosszú huzavona után bólintott rá a Playboy ajánlatára, a CKM után ugyanis itt már a fehérneműtől is meg kellett szabadulnia. Rácz Ildikót a Balatonon, egy jachton fotózta Kasza Tibor – az énekest maga a modell kérte, aki a korábbi hírekkel szemben a Velvetnek cáfolta, hogy kapcsolatban lett volna, amikor beköltözött a villába.

Többször is találkozott és beszélt Pantl Péterrel a vetkőzés előtt Rácz VV Ildikó, az exvillalakó ugyanis sokáig nem tudta eldönteni, hogy eleget tegyen-e a Playboy felkérésének. „Nem mondtam egyből igent, hanem azt mondtam, hogy üljünk le és beszélgessünk erről első körben” – magyarázta a Velvetnek a férfimagazin júliusi címlaplánya.

Balaton, luxus, naplemente

„Nem volt még olyan újság, aminek levetkőztem volna, ezért el kellett azon gondolkodnom, kell-e ez nekem, hogy playmate-ként fognak-e emlegetni, és hogy egyáltalán, milyen dolgokkal fog ez járni” – mondta Rácz, akinek elsősorban az imponált, hogy címlapon szerepelhet és nem a magazin valamelyik oldalán, de döntésében természetesen a vetkőzésért kapott összeg is közrejátszott.

„A körülményeket tekintve nagyon nehéz volt a fotózás: egy jachton, a Balatonon, ami folyamatosan hullámzott. A koncepció maga az volt, hogy luxus körülmények között pózoljak luxus kiegészítőkkel, de ne csak az legyen a lényeg, hogy egy jó nő van a képen, hanem az összhatás: a háttérben a felhők, a naplemente. Ez utóbbit a hajó folyamatos mozgása miatt nagyon nehéz volt belőni, de végül sikerült” – magyarázta a friss playmate.

Rácz nagyon örült annak, hogy Kasza Tibor fotózta, sőt, külön kérte, hogy az énekessel dolgozhasson. „Őt már régebb óta ismerem – nekem így sokkal könnyebb volt, mint egy idegen emberrel dolgozni. Kasza Tibor mindent megtett annak érdekében, hogy jól érezzem magam és ne feszüljek be.”

Spanyol pasi a láthatáron

A villa testvérpárosának lány tagja az Xnews.hu után a Velvetnek is cáfolta, hogy párkapcsolatban lett volna, amikor a villába költözött. „Az tény, hogy az említett spanyol fiú szerepelt az életemben: nyáron Mallorcán voltam, három hónapot vele töltöttem. Óriási szerelem volt, de elindult a Való világ 4, így megbeszéltük, hogy sem a távolság, sem a műsor miatt nem fog menni ez a dolog. Normális emberek módjára elváltunk egymástól. A sors viszont úgy hozta, hogy egy hete írt neten, hogy mi újság velem, és azóta megint beszélgetünk – de nem vagyunk együtt. Az biztos, hogy mindenképp kimegyek hozzá, mert nagyon szeretem azt a helyet és sokat dolgoztam ott korábban. Ha kialakul köztünk valami, akkor lehetséges, hogy lesz ennek folytatása” – mondta Rácz, akinek a műsor óta először volt lehetősége Jerzyvel, villabeli pasijával is beszélgetni egy kicsit:

„Találkoztunk egy rendezvényen és szerencsére el tudtunk vonulni, sajnos csak nagyon rövid időre. Az a baj, hogy mindketten nagyon elfoglaltak vagyunk. Maradt még bennünk tüske – megjegyzem, nem rosszindulatú –, ami miatt még beszélnünk kell. Remélem, júliusban sikerül ennek a végére is pontot tenni" – nyilatkozta Rácz Ildikó.

A Velvetet már a Facebookon is megtalálja, klikkeljen ide, lájkoljon minket!