A 2009-es Miss Universe Hungary, Budai Zsuzsa 2006 nyarán ismerkedett össze az análpápaként elhíresült Pierre Woodman pornóproducerrel, aki elvitte őt egy éjszakára Párizsba. Azt, hogy mi történt azon az éjszakán, eddig nem lehetett tudni, ahogy azt sem, hogy van-e folytatása annak a videónak, amin Budai bugyira és melltartóra vetkőzik. A modellt eddig nem értük el, egy keddi rendezvényen azonban elmondta, ő hogyan emlékszik a történtekre.

"Kijöttem a középiskolából, gondoltam szerencsét próbálok, elkezdek modellkedni. Senkit nem ismertem akkor. Leadtam egy csomó ügynökséghez az adataimat, a képeimet, és az elérhetőségemet" – idézte fel barnulása után Budai Zsuzsa a Velvetnek, hogyan kezdődött az a történet, aminek az eredménye egy vetkőzős casting lett az análpápaként elhíresült Pierre Woodmannél, amiről felvétel is készült. Budai arról nem beszélt, hogy a számtalan ügynökség között Woodman nagy barátjának, Ricardo Solinak az ügynökségéhez - amely főleg a pornóipart szolgálta ki - is jelentkezett-e, mint ahogyan azt Soli állította, mindössze annyit mondott, egyszer csak váratlanul kapott egy sms-t, amiben egy glamour fotózásról értesítették.

"Jó, hát glamour, fogalmam sem volt, hogy mi ez. Biztos a Glamour magazinba megy, gondoltam. Nem tudtam, hogy ez visszafogott, sejtelmes, meztelen képeket takar valójában. Elmentem, de fura volt, hogy az ügynökségen felfújt mellű, másabb külsejű lányokat láttam, mint mondjuk más ügynökségeknél" – magyarázta.

Bekerülni a körforgásba

"Bementem a castingra. Akkor le kéne venni a fölsőt, mondták. Mondom, nem veszem le, miért venném le. Mutattak egy újságot, hogy milyen képekről lenne szó. Teljesen visszafogott művészképek voltak. Azt mondtam, én akkor sem vállalok ilyet." Állítása szerint ezután tudta meg, hogy az ügynökség vezetője Ricardo Soli, akit még 2009-ben emberkereskedelemmel vádoltak. Soli azt mondta Budainak, hogy itt van egy nagyon jó barátja Franciaországból, aki jó kapcsolatokat ápol külföldi ügynökségekkel. "Azt mondta, biztos, hogy tudna nekem segíteni külföldön."

Budai nem néz pornót, állítja, semmit sem mondott neki Woodman neve, de így öt év távlatában már abban sem biztos, hogy Soli egyáltalán mondta-e neki, hogy hívják a barátját. "Elmondta, hogy melyik hotelben szállt meg, és hogy több lány is megy hozzá castingra. Elmentünk Woodmanhez a Westendben található Hiltonba. Teljesen normális casting volt fürdőruhában." Az análpápa azt állította, hogy ismeri a Metropolitan és az IMG modellügynökséget, és arra biztatta a tizennyolc éves lányt, hogy vegyenek repülőjegyet.

Woodman, a francia análpápa

Pierre Woodman arról ismert, hogy pornófilm-produkciós cégébe Kelet-Európából verbuvál friss arcokat, jobban mondva testeket. A művésznő-jelölteket Ricardo Soli szállítja - vagy szállította - a válogatásokra, amelyek egy-egy hotelszobában zajlanak, és egy röpke kérdezz-felelek után kamera előtti dugásban csúcsosodnak ki, általában anális örömökkel. Az így rögzített minifilmeket aztán Woodman dvd-n adja ki, ez a Casting X sorozat, amelyből köszöni, remekül megél

"Két nap múlva kimentünk Párizsba, és el is vitt az ügynökségekhez, majd este elkezdett arról magyarázni, hogy ő tud nekem egy nagyon jó szerződést ajánlani. Megmutatta a laptopján, hogy miről van szó. Akkor szembesültem vele, elkezdtem sírni-zokogni. Mondtam, hogy én nem csinálok ilyet. Megpróbált meggyőzni, hogy Franciaországban ezeket a lányokat nem kurváknak minősítik, hogy ezek sztárok és színészek. Mondtam, hogy nem akarok ilyen sztár lenni, vagy ilyen színész, hagyjuk ezt a témát. Fogtam magam, és másnap hazarepültem."

Kecsegtető ajánlatok

Pierre Woodman állítólag próbálta győzködni. Azt mondta, hogy az első évben egymillió eurót kap, a másodikban kettőt, és így tovább. Egy ötéves szerződést akart aláiratni Budaival. Emellett Woodman internetes oldala után is kapott volna 10-15 százalékot a bevételből.

"Olyanokat kamuzott, hogy ezek nem jutnak el Magyarországra. Mondom, hagyjál már a hülyeségeddel. Oké, hogy tizennyolc éves vagyok, de szerinted annyira hülye vagyok, hogy azt hiszem, az internetet Magyarországon nem nézik. Azt mondta, hogy annyi pénzt megkeresek öt év alatt, hogy nem leszek tovább marionett bábu, önnmagam ura leszek. Jó, mondom, keressél mást, aki ilyen áron szeretne önmaga ura lenni."

Minek nézegetné a videóját

Állítása szerint a videót nem is látta, tudja, hogy nincs benne semmi, minek nézegesse. Azt mondja, ha lenne ilyen pornóvideó, akkor már sokkal jobb pénzért árulná. "Mindenki tudná, és nem most derülne ki, hanem már akkor kiderült volna, amikor megválasztottak." Végül megjegyezte, nem tudja, hogy hol készült a felvétel, zárásképp pedig hozzátette: Pierre Woodman egy úriember volt, egyetlen rossz szava nincs.