Azt is bőven több, mint negyed évszázada. Számára a dubajozás csupa tánc és dalolás, hiszen csak sztárvendégként járt kint, összesen kétszer. Kábé annyit tud Dubajról amennyit egy turista, azzal a különbséggel, hogy ő kapott gázsit a táncikálásért, majd azért szexelt a sejk fiával, mert tetszett neki.

Ritkán írunk ilyet, de az 59 éves Cicciolina Hajdú Péter Frizbijében tett látogatását tényleg látni kell. Elsősorban azért, mert állatkertben kéne mutogatni a Geronazzo Máriát meghazudtoló sebészeti produktumot, másodszor pedig azért, mert ilyen nincs és mégis van, az egyre férfiasodó arcú Staller Ilona szegény nincs túl jól. A művésznő Kiszel Tünde agyi- és a fent említett hölgy testi adottságaival megáldott teremtmények csodálatosan szűk keresztmetszete, megspékelve némi Terry Blackkel, így aztán semmi kétség afelől, hogy létezése nélkül még akkor is sivárabb lenne a honi celebvilág, ha az egykor politikusi karrierről álmodozó Cicciolina egyáltalán nem bájosan törné az anyanyelvét.

Csak egy tánc volt, mit...

Nomármost a Hungarikum ugye, a TV2-be ment bugyingójáról és dubaji szerepléséről nyilatkozni, de az ég egy adta világon semmi érdemi információval nem szolgált, sőt, még azt sem tudja, hiába a sok éves tapasztalat, hogy akkor most a magyar lányok szexelni járnak ki vagy csak – ahogy ő is tette – táncikálni. Szerinte a tánc valószínűbb, nem hiszi, hogy szexelnének, most akkor tessenek szívesek elképzelni, ahogy akár csak az önök által dubajozással megvádolt celebek táncolnak, pláne énekelnek, VV Zsófi szegény sosem lehet így a szerencsések között, már ha tippelhetek az emirátusoki sejkek ízlésére.

Szóval, Cicciolina egyenesen Olaszból jött, hogy beszámoljon arról, mennyit is keresett azzal, hogy a sejk fiát pesztrálta, akivel végül ágyba is bújt, holott nem erről szólt a szerződése. Bizony, hiszen őt az ügynöke juttatta ki Dubajba, és ha nem tetszik meg neki a sejk, akkor nincs az az isten, hogy lefeküdjön vele, mert erre senki sem kényszeríthette. Évszám nem hangzott el a szájából, de ide a rozsdás bökőt, hogy majdnem fél évszázad telt el azóta, hogy Ilonka néni (sic!) az Egyesült Arab Emirátusok szépasszonyai között forgott és keresett vele ötven–százezer eurót. Szerencsére ma már vannak elképzelései, tudja, mit akar csinálni nagykorában, és az nem sejkek után szaladgálás, ezért többé nem menne.

Egy villantás az élet

Mielőtt ez az egész elhangzott volna, Hajdú még letépte Cicciolináról az amúgy is szűkre szabott felsőt, hogy mindenki láthassa, milyenek a művésznő mellei, sarkakatáztak is nagy garral, de esküszöm, ha ezen kiakad a műsorvezető neje, akkor az cikibb, mint az, ha Liptai Claudia a Megasztár tavaszi szériájának műsorvezetője lesz.

Visszatérve Dubajra, Cicciolina olyat szeretkezett a fiatal fiúval, hogy csak na, kapott érte ékszereket is, de ő csak kétszer járt Dubajban és ebben egy dugás volt, az is az érzelmekről szólt. Még a végén kiderül, hogy a dubajozás valami egzotikus kemp, sok tánccal, csillogással és ékszerekkel, a levegőben a fülledt erotikával, és villanásnyi szerelmek beteljesülésének pillanatával. Lányregény, na, ahol az emberre csupa móka és kacagás vár, pedig eddig azt hittük, hogy a soktízezer euróért minimum gátszakadással térnek haza a szerencsétlen szexmunkások.

Ön miért menne Dubajba?

Cicciolina most végre azt is bevallotta, hogy ugyan ezernél több pasival volt a munkájából adódóan, de az egyáltalán nem igaz, hogy lóval, szamárral, bikával csinált volna disznóságokat, mert hülyeségeket írogatnak róla a neten, vagy ahogy ő mondja a gúgelen. A legérdemibb információ a pornósztárról, hogy nem bírta a tortúrálást soha, ami alatt arra céloz, hogy nem szereti az erőszakos szexet.

A magánéletet némileg pedig megviseli az, ha az ember egész nap valaki mással kúr. „Amikor az ember dolgozott sokat, akkor utána ki kell kapcsolni, este nem szexeltem, hanem mást csináltam. Csináltam egy jó fürdőkádat, néztünk tévét, aztán megláttuk. A pornósztárkodás nem nehéz munka, de nem is könnyű, egy filmmel, 4 nap alatt 250 ezer eurót kerestem, de ezt a pénzt (a lányok) ma már nem keresik meg.”