Az X-Faktor ikrei mindent együtt csinálnak, és bár anyjuk nem akarta, a formaruhához is saját maguk ragaszkodnak. A Hajdu-lányok csaknem 17 évig az emeletes ágy alsó részén aludtak együtt, ám most végre vége a szorongásnak, átcuccoltak egy normális ágyba. Egy kétszemélyesbe. A legfontosabb kérdésre amúgy, miszerint vetkőznek-e majd, egyelőre határozott nem a válasz, de láttunk mi már karón varjút.

Eddig még soha nem éltek vissza azzal, hogy egyformák, ám vicces szituációkba gyakran belecsöppennek az X-Faktor ikrei, akik már rögtön az első alkalommal kijátszották a zsűrit és a stúdió közönségét. A Hajdu-lányok a szervezők közreműködésével egymás után jelentek meg a színpadon a Ha volna két életem című szám előadása alatt, kicsit összezavarva ezzel a mentorokat. Egyszer viszont Mariann barátja tévedésből Beát csókolta szájon. „Akkor még külön gimibe jártunk, én csak meglátogattam az egyik szünetben a nővéremet” – mesélte a Velvetnek a mindössze két perccel fiatalabb Hajdu Bea.

Ők ragaszkodnak a formaruhához

Az ikerpár nemcsak a képernyőn, hanem az életben is egyforma ruhákat visel, bár édesanyjuk nem akarta, hogy ugyanolyan cuccokat hordjanak – ők ragaszkodtak hozzá. „De figyelünk arra, hogy kisebb kiegészítőkkel megkülönböztessük magunkat, hogy megkönnyítsük a környezetünkben élők dolgát, mivel nem szeretnénk kellemetlen helyzetbe hozni őket” – magyarázta Hajdu Mariann, aki állítólag érzelmesebb, érzékenyebb, míg húga vagányabb, határozottabb, magabiztosabb.

17 éve egy ágyban

Az X-Faktor énekesei annyira kötődnek egymáshoz, hogy még a televíziós bemutatkozásuk alkalmával is úgy nyilatkoztak, ugyan emeletes ágyuk van, szívesebben alszanak együtt az alsó részen. Az elszakadásnak még mindig nincs itt az ideje, ám a kényelmi szempontokra odafigyelnek a Hajdu- lányok: nemrég átköltöztek egy másik szobába, ahol már franciaágyban alszanak – természetesen együtt. Gond ebből talán csak akkor fog adódni, ha egyikőjük bepasizik, de egyelőre mindketten egyedülállóak.

Vetkőzés? Nem. (Biztos?)

„Mindent megbeszélünk egymással, így a fiú ügyeket is” – mesélte Hajdu Bea. „A véleményünket persze őszintén elmondjuk az érintett srácról, de nem szólunk bele, hogy ki kivel jár. Csak a másik boldogsága a legfontosabb számunkra. Egyébként nem teljesen egyezik meg az ízlésünk a fiúk terén”.

Ön szerint fognak vetkőzni?

Hogy a két lány együtt vagy külön folytatja a műsorban, azt még nem lehet tudni, de abban biztosak, hogy bármelyikőjük is kiesik a jövőben, a másik maximálisan támogatni fogja mindenben. És hogy a sok tehetségkutató verseny szülöttjeihez hasonlóan vetkőznek-e a jövőben? Határozott nem a válasz.