Elképesztő felfedezést tett a NekedValó műsorvezetője: meglátása szerint számtalan olyan szereplője van a médiának, akiknek igazából nem ott lenne a helyük, sőt, mindenki celeb akar lenni. Ez persze rá nem vonatkozik, ő nem bulvárhős, a smárolós címlapok meg hozzátartoznak az életéhez, na. Istenes a Sugarloafhoz hasonlóan dalt írt a celebesedésről Celebrésön címmel, amit el is énekel, de hál’ istennek ezután sem lesz hivatásos énekes.

Elindult a VV5, így Istenes Bence újra vezetheti a Cool TV-n a reality egyik kísérőműsorát, a NekedValót. Mivel az előző széria alatt is ő volt a műsor házigazdája, van véleménye a valóságshow-ról és szereplőiről: egyebek mellett úgy gondolja, felesleges hasonlóságokat keresni a Való világ 4 és 5 között, nem lesz új Olivér vagy Éva, és azt is megjegyezte, bárki bármit , a reality tökéletesen - igen, így gondolja - tükrözi a kinti életet, mert hiszen ilyen emberek vannak a villa falain kívül is. Na jó, azért a bezártság ráerősít egy kicsit a reakciókra.

Istenes Bence egyébként reméli, hogy az aktuális szériában kicsit több lesz az erotika, mint előző alkalommal, bár ehhez nem kell sok tehetség. Ezt csak azért jegyezzük meg, mert Istenes úgy véli, a Való világ remek lehetőség azoknak a tehetségeknek, akik másként nem tudják megmutatni magukat - mondjuk nem énekesek akarnak lenni, hiszen nekik ott van például az X-Faktor.

Celebrésön tájm!

Istenes Bence azt is megosztotta lapunkkal, hogy meglátása szerint a médiában nagyon sok olyan szereplő akad, akinek nem ott lenne a helye, nahát. „Azt gondolják, hogy csak akkor számítanak, ha ismertek. Most már annyi lehetőség van a megjelenésre, hogy mindenkiből híresség lesz. Írtam is erről egy számot Celebrésön címmel. Igen, a Sugarloaf is most jött ki egy hasonló dallal. Nagyon szeretem őket, de szerintem rossz oldalról fogták meg a témát. Én nem Fluor Tomit tettem volna bele a klipbe, hisz nem ő Magyarország első számú celebje, sőt, mögötte van tartalom. Az én definícióm szerint celebnek mondható az, aki mondjuk egy ismert illetővel jár, botrányos életet él, de nem igazán tett le semmit az asztalra, nem tudod honnan jött” – nyilatkozta a fiatal műsorvezető, aki természetesen nem sorolja magát ebbe a kategóriába.

„Közel négy éve indult el a műsorvezetői karrierem, és szépen-lassan építkezve haladok a végcélom felé. Egyre inkább megválogatom, hogy milyen témában nyilatkozom, hogy milyen rendezvényekre megyek el. Bár nem vagyok bulvárhős, nyilván jelennek meg olyan cikkek is, amelyek nem a szakmai előmenetelemről szólnak. Nem zavar, ha ilyen anyagok is születnek, hiszen szerintem teljesen természetes, ha egy 24 éves srác csajozik, de azért amennyire tudom, meghúzom a határt” – fejtette ki Istenes Bence, aki egyúttal leszögezte, nem állt le a csajozással, és amint lesz egy komoly kapcsolata, beszámol majd a sajtónak. De persze ő, mint mondta, nem celeb, á dehogy.

Főállású műsorvezető

Bár sok képernyősnek gondot jelent, hogy két műsor között nem tartanak igényt rájuk, Istenes Bencének nem akadt ilyen problémája, hiszen a VIVA TV-től rögtön az RTL Klubhoz került. Amíg pedig szünetelt a NekedValó, olyan dolgokkal kezdett el foglalkozni, amikre a műsorok alatt nem volt ideje: elkezdett zongorázni, focizik és és megszerezte a motoros jogosítványt. Egyúttal megnyugtatásul közölte: igen, zongorázik, igen, írt egy dalt, sőt egy újabb is követi majd, de nem akar énekes lenni, ő főállású műsorvezető. Igen, műsorvezető, nem celeb.

A fejlődésben anyacsatornája sem akarja megakadályozni, így szívesen kölcsönadták a MusicPlusnak. „Van egy saját műsorom, a Flash, amelyet teljes egészében én készítek, végre kiélhetem a kreativitásomat. A műsorban különleges helyeken beszélgetek hazai előadóművészekkel. Puskás Petivel például biciklizés közben, Soerii & Poolek-el pedig egy villamoson beszélgettem. A szokatlan környezet segít abban, hogy az interjúalanyok megnyíljanak, például így derült ki az is, hogy Fluornak két testvére is van, akiket nagyon szeret” – nyilatkozta Istenes Bence, aki bár csak 24 éves, már saját cége is van.

Emberarcú műsorvezető

Számtalan egyéb elfoglaltsága mellett még tábort is szervez, ugyanis nagyon szívén viseli a mai fiatalok sorsát. Mi szurkolunk neki, tényleg, hátha majd az ő hatására senki sem fog füvezni vagy nem keveredik balhéba. „Nagyon sokan fordulnak hozzám a problémáikkal akár személyesen, akár levélben. A mostani 14-16 évesek teljesen mások, mint én és a kortársaim voltak, sokkal durvább dolgokat tartanak vagánynak. Én is benne voltam minden rosszban, de azért tudtam, hogy hol a határ. Szerencsére megbíznak bennem, így tudok nekik tanácsokat adni, ezért is szervezem ezt a tábort, ami nemcsak a szórakozásról szól majd, lesz például drogprevenciós előadás is” – mondta a Velvetnek Istenes, akinek egy pedagógus rokona is segít a táboroztatásban.