Nem foglalkozom most semmi olyannal, ami stresszessé tesz – mondta Tóth Vera, majd néhány nappal később kiborult a Facebookon, és kócosan, egy „kiss my ass” feliratú táblát maga elé tartva mutatott be a bulvárnak. Ezúttal az vágta ki nála a biztosítékot, hogy megírták, újra iszik, pedig csak néha és csak keveset, és azt is inkább társaságban. Egyébként úgy érzi, az életmódváltás jót tett neki, és már a feszültséget is le tudja vezetni.

Az egykori megasztáros depressziós lett és szanatóriumba vonult, aztán kiderült, hogy mégsem, mert csak az ismerőseihez utazott pihenni, ugyanis a szakmája és a hírnév teljesen kimerítette. Ezt követően bezárkózott, és elhatározta, megtanul zongorázni, majd kijelentette, könyvet ír szenvedéseiről. Aztán a múlt hét csütörtökön megjelent a Jack Daniel's promóciós eseményén, ahol, hú, jaj, döbbenet, alkoholt is ivott, jól meg is írták az újságok.

Kiss my ass

Ekkor történt, hogy Tóth Vera kifordult önmagából, és elborult aggyal leült a Facebook elé, ahová feltöltött egy képet, amin kócosan, középső ujját az égnek meresztve üzeni a bulvárnak: kiss my ass. Pedig néhány nappal azelőtt, az említett eseményen még azt mondta, semmi olyasmivel nem foglalkozik, ami felidegesítené. „Abszolút jól vagyok, nem igazán törődök semmi olyannal, ami stresszessé tesz, inkább előrefele nézek” – jelentette ki akkor, majd megjegyezte, mivel a struccpolitika nem mindig válik be, eljár szaunázni és kardiózni és úszni.

„Muszáj volt életmódot váltanom, a sport az életem részévé vált. Néha nyilván belefér egy-egy pohár bor, meg a jó kaják, amiket főzök, utóbbi egyébként szintén egyfajta feszültség-levezetés. De egyébként mind közül a zene a leghatásosabb” – magyarázta a Velvetnek Tóth Vera, aki úgy látja, mostanra ért meg annyira, hogy megtalálja az utat, amin haladnia kell. „Egy kicsit megkeveredtem, ekkor köszöntött be ez a depresszív időszak, amikor lecsúsztam az útról. A felnőtté válás nehéz folyamat, az embernek el kell fogadnia dolgokat, másokról pedig le kell mondania. Nehezen ment, de végül feladtam azt az énemet, ami régen voltam.”

Zene nélkül mit érek én?

Az énekesnő úgy érzi, jelenleg semmi nem hiányzik az életéből, jól érzi magát így, ahogy van. Hogy párkapcsolatra lenne-e szüksége, nem derült ki, ilyen jellegű kérdésekre nem kívánt válaszolni. „Azt csinálom, amit szeretek. Most csak a zene van, az viszont napi szinten foglalkoztat. Új dalokat, új zenekarokat hozunk össze, nagyon sok dolgom van, szerencsére fellépésekben sem szűkölködöm, három hete meg sem állok. Ezzel szeretnék foglalkozni, nem azzal, hogy mit írnak rólam a lapok, bár ha akarom, ha nem, így is eljutnak hozzám a hírek. Most például azzal hívott fel az egyik ismerősöm, hogy tényleg petesejtet adok-e a húgomnak, mert ezt olvasta az újságban. Nem nyilatkoztam semmi ilyet, de egyébként persze, adnék én a húgomnak májat meg szívet is, ha szükség lenne rá” – reagált a hot! magazin múlt heti cikkére.