Lakatos Márk átalakító szalont nyit, ezért Peller Mariann majd' egy hétig fel sem tűnik az Összeesküvőkben. Mára azért megmutatják, új a hajszíne is.

Peller Mariann igencsak meglepődött, amikor a héten megjelent róla a sajtóban, hogy úgy néz ki, Majka kiszorítja, és többé nem nagyon fogja vezetni az Összeesküvők című ultrasikeres TV2-es produkciót. „Megjelent a hír, és persze rögtön mindenki telefonálgatni kezdett, velem az élen” – kezdte a műsorvezetőnő a Velvetnek. „Aztán megnyugtattak, hogy semmi baj nincs velem, minden úgy van, ahogy megbeszéltük, azaz Lakatos Márk segítségével új külsőt kapok, és addig nem vezetem az Összeesküvőket.”

Meleg a pite

„Elég visszás ez a helyzet, hogy nekem kell magyaráznom a bizonyítványom, de ez van. Fogalmam sincs, a napilap honnan rakta össze a sztorit. Nem perelem be őket, de azért ez rossz, hogy még nekem kell bizonygatnom, hogy elégedettek velem.”

A valóság az állítottakkal szemben az, hogy bár plasztikai műtéten nem esett át az elmúlt héten a műsorvezető, azért annyit változott, hogy a produkció jobbnak látta, hogy ne jelenjen meg a képernyőn egészen péntek estig, amikor is az új külsővel debütál az Összeesküvők összecsapásában.

Ez jelenti persze azt is, hogy hétfőtől minden megy a rendes kerékvágásban, visszaveszi a stafétát Majkától, marad továbbra is az Összeesküvők háziasszonya. Arról, hogy hogyan érintette, amikor a vezetés kitalálta, hogy őt át kéne változtatni, úgy nyilatkozott, hogy bár magától ugyan nem jutottak volna eszébe azok a dolgok, amiket Lakatos Márk tanácsolt, végül egyáltalán nem bánta meg, hogy a stylist kezelésbe vette. „Miután jött a lehetőség, hogy hozzuk ki a legjobbat belőlem, örültem és kíváncsi is voltam. Márk lágyítani szeretett volna a vonásaimon, hajszínváltást is tanácsolt, ezen volt némi vita, hiszen tizenkét éve vagyok szőke, de aztán beadtam a derekam. Ráadásul a választott hajszín tényleg jól áll, kezdem magaménak érezni.”

Ruhaság

A változás ezenfelül a viselt ruha színében lesz meghatározó, igaz, még nem kaptak áment a cégtől arra, amelyiket Peller igazán szeretné. „Ez egy harsányabb, rikítóbb ruha, de a szabásában csak egy kis csavar van. Ha azt nem engedik, akkor meg egy fekete ruhám lesz olyan, ami elrejti a kevésbé előnyös részeket. A közvetlen környezetemnek bejön az új külsőm, remélem, a nézőknek is tetszeni fog.”