A Music Plus főszerkesztője először lustaságból nem tolta le a szőrt magáról, mostanra pedig csodálatos élménynek tartja, hogy három hónapja nem borotválkozik és nem vág hajat. Kinyúlt farmerban és szakadt tornacipőben jár, mint mondja, komoly értékrend-változáson ment keresztül az elmúlt időszakban.

"Nagyon élvezem ezt a "három hónapja nem borotválkozom és nem vágok hajat" kísérletet. Még nem tudom hova vezet, de biztosan nem Vogue címlapjára. :D" – írta Facebookos falán a friss házas Steiner Kristóf. A Music Plus főszerkesztője a Velvetnek elmondta, valamikor nyár végén jött rá első ízben a nem borotválkozom láz, de nem a külsőségek, hanem a lustaság vezérelte.

"Azóta egyszer, a Lélekbonbon sajtóbemutatója előtt letoltam a szőrömet, abban a tévhitben élve, hogy ha már hazautazom, és körbehaknizom a reggeli műsorokat, nézzek már ki emberien. Aztán amikor visszautaztam Tel Avivba, és újra átadhattam magam a nem-borotválkozás csodálatos élményének, elhatároztam, hogy akkor én bizony most már így maradok."

Steiner hozzátette, amúgy sem egy Rumcájsz típus, három hónap alatt annyi szőr nő az arcán, mint másnak három nap alatt, és ami van, az is szőke, úgyhogy azért még ZZ Top hasonmásversenyen nem lenne dobogós.

"Az elmúlt pár évben elég komoly értékrend-váltáson mentem keresztül, és nem igazán motivál, hogy mindig úgy nézzek ki, mint akit skatulyából húztak elő. Pár napja mondtuk ki a hivatalos igent Matannal Haifa város bíróságán, és még ezen alkalomból sem voltam hajlandó lemondani a kedvenc kinyúlt farmeremről, és a szakadt tornacipőről" – nyilatkozta Steiner.