A modell még mindig jóban van Dzsudzsák Balázzsal, de a szakításukról nem szívesen mesél, viszont annál lelkesebben mondja el véleményét a magyar médiáról, tervezett jogi karrierjéről és a karácsonyáról.

“Nem szeretek a magánéletemről beszélni, de jóban vagyunk Balázzsal” - mondta Zimány Linda, amikor Dzsudzsák Balázzsal történt szakításáról kérdeztük. Aztán erről nem is beszélt többet, azt viszont kifejtette, hogy egyelőre nem hiányzik neki a rengeteg utazás, ami a tízhónapos holland, majd orosz távkapcsolattal járt. “Kezdődnek a vizsgák az egyetemen, már csak egy félévem van hátra, utána, ha minden jól megy, hivatalosan is jogász leszek. Már dolgozni is elkezdtem jogi asszisztensként. Ezzel eléggé el vagyok havazva, de nagyon élvezem, hogy végre hasznosíthatom az elmúlt öt évben felhalmozott tudást.”

Keveset lehettek együtt Dzsudzsákkal

"Moszkva nagyon érdekes, korábban még nem jártam ott. Nagy város, ettől kicsit rideg. Nincs központi része, ezért nem tud az ember leugrani akár a karácsonyi vásárra, ahol úgyis ott van mindenki. Balázzsal sokkal kevesebbet tudtunk együtt lenni, mert a hatalmas dugók miatt nehezen jutott vissza az edzőtáborokból. Nagyon sokat voltam egyedül, de meg lehet szokni" - mesélt orosz élményeiről Zimány, aki Dagesztánba nem tudta elkísérni exét, akivel kapcsolatuk végén állítólag sokat veszekedtek. Korábban bezzeg még a Holdra is követte volna.

Háttérbe vonulna

Zimány Linda a diploma megszerzése után háttérbe szeretne vonulni. “Már amikor együtt voltunk Balázzsal, akkor sem voltam annyira szem előtt, én úgy egy évig nem is beszéltem újságíróval, aztán mégiscsak írtak valamit. Most szeretnék olyan dolgokkal foglalkozni a médiában, amikből később nekem is hasznom származhat” - mondta a beszélgetéskor amúgy épp szörpöt is reklámozó celeb.

A vérében van a média

"A saját bőröm tapasztaltam, milyen közszereplőnek lenni Magyarországon, és az újságírás mennyire elfajult oda, hogy már szinte bármit megírhatnak szankciók nélkül, mert inkább kifizetik a kártérítést. Ez ellen mindenképp érdemes harcolni. Ez persze azért van, mert túl sok bulvárlap van ma az országban, és nincs annyi ismert ember, nem történik annyi minden, és mindenki el szeretné adni a lapját" - fejtette ki a tömegtájékoztatással kapcsolatos gondolatait, hozzátéve, hogy kifejezetten médiajoggal szeretne foglalkozni. "Ez egy kiaknázatlan terület, ami nekem azért a véremben is benne van.” Zimány Linda egyébként egy látót is bevet a rosszakaróival folytatott harcban, akik szerinte rontással lehetetlenítenék el életét.

Spontán szilvesztert tervez

A modell sokakkal egyetemben rájött az évek során, hogy szórakozóhelyen nem érdemes szilveszterezni, így inkább baráti körben ünnepel. "A karácsonyt a szüleimmel fogom tölteni Nagykanizsán, aztán 26-án a barátokkal is ünneplünk egyet közösen" - magyarázta, aztán megjegyezte, a vizsgáival szerencsére nem kell sietnie, úgyis csak három van.