A Nova Kultúrzenekar koncertjeire a harmincas-negyvenes korosztály jár, de a lemezeladásra nem lehet számítani, még akkor se, ha csomagban adják. A szilvesztert munkával tölti, de ezt egyáltalán nem bánja, mert nem vallja magát bulizós fajtának.

A Nova Kultúrzenekar énekesnője egyéves kisfiával nagy erőkkel készült a karácsonyra, az édességek elkészítését tűzte ki magának célul, míg a vacsora megfőzését azért inkább az anyjára hagyta. Marót Vikiéknél az ünnepek egészen szilveszterig kitartanak, hiszen jókora családot kell ilyenkor végiglátogatniuk, így pihenésre nincs sok idejük, mivel az év utolsó napja általában munkával telik.

Énekel, nem számol

Bár nemrégiben adták ki új lemezüket, az énekesnő nem sokat tud az eladási számokról, viszont azt ő sem mondja, hogy virágzana a lemezeladás. „Nem tudok pontos számokat mondani, de ez nem nagy üzlet. A netes rendelés megy inkább, most ráadásul árultuk karácsonyi csomagban is, így jobban fogyott” – mesélte lapunknak.

„A szilveszter munkával telik majd, egy vagy két fellépésünk lesz, még nem tudjuk, mert a harmadikról csak most hallottunk, hogy állítólag játszunk Hévízen. Szóval most megy a szervezkedés, aztán meg majd meglátjuk.”

Marót Viki nem vallja magát különösebben bulizós fajtának, így örül neki, hogy fel fognak lépni a szilveszteri őrületkor. „ Egyedül tavaly nem játszottunk, hiszen akkor született a kisfiam , de a falat kapartam. Szerettem volna aludni, de a szomszédok annyit petárdáztak, hogy képtelenség volt” – mondta az énekesnő, majd hozzátette, hogy idén a férje vigyáz Strochmayer Ádám Samu nevű gyermekükre , míg ő a színpadon van.

Korosztályára számíthat

Az énekesnő szerint a Nova Kultúrzenekar rajongói tábora a harmincas-negyvenes éveiket taposó középkorúakból áll, igaz, látott ő már hetvenéves nénit is táncolni a fellépésükön. „A fiataloknak ez újdonság, az időseknek meg nosztalgia” – fejezte ki a zenekar ars poeticáját a lassan huszonkilenc éves Marót.

Rajongói Facebook-oldaluk egyelőre nem dübörög, mindössze 545 lájkot kapott, ő ezt annak tudja be, hogy viszonylag frissen indítottak ilyet a zenekarnak, miután több mint ötezer ismerőse lett a közösségi oldalon.