A playmate 2004 óta nem szerepelt a Playboy címlapján, de most meg akarta mutatni a világnak, hogy igazi nővé érett, aki szereti a testét. A fotózás előtt kedvenceitől tanult, de a modellkedés így is hobbi az amerikai munka mellett. Hazajönni nem akar.

“Tavaly is voltam címlapon, de a Playboyban 2004 óta nem szerepeltem. Ahogy a címlapon is olvasható, a playmate visszatér, ahogy a terminátor is mindig visszatért. Talán nem is ez volt az utolsó magyar megjelenésem, és majd 60 évesen is ledobom a textilt. Bár akkor majd többet kell retusálni” - nyitott erősen a Velvetnek Pantinchin Edina, a Playboy januári címlaplánya, aki ezúttal azt akarta bemutatni, hogy kislányból felnőtt nővé érett. “Klasszikus amerikai Playboy-hatást szerettünk volna elérni, ezért nem csak edzettem, hanem olyan régi nagy kedvenceim fotóit is nézegettem, mint például Marilyn Monroe vagy Anna Nicole Smith. Azt akartam, hogy tükröződjön a képekről, hogy egy szexi, érett, magabiztos nő áll a kamera előtt, aki élvezi saját teste szépségét.”

Csak hobbi a fotózás

Pantinchin fotói annyira amerikaiak lettek, hogy a képek is Las Vegasban készültek, ő pedig ennek nagyon örült. “Imádom Las Vegast, és Las Vegas is imád engem! 2006-ban képviseltem ott Magyarországot a Hawaiian Tropic nemzetközi szépségversenyen, ahol kétéves modellszerződést is kaptam, és sok időt töltöttem ott a nemzetközi bikinicsapat tagjaként.” A modell egyébként Miamiban él barátjával, ahol a fotózásra csak hobbiként tekint, főállásban orvosi műszereket árul állami kórházak részére. “Gondolom, páran meglepődtek, miért választottam ezt a karriert. A mai gazdasági helyzetet figyelembe véve ez biztos megélhetést és kötetlen munkaidőt ad. Az államnak pedig mindig van költeni való pénze” - tudtuk meg választásának okát. Tisztában van azzal, hogy külseje segítséget jelenthet ebben a munkában is, hiszen a szimpátia elnyeréséhez nem árt jól kinézni.

Sokszor van honvágya

A 31 éves playmate, aki a tükör előtt is szeret szexelni, élvezi a tengerentúli életet, és nagyon úgy tűnik, esze ágában sincs hazaköltözni. “Nagyon szeretem Magyarországot, sokszor van honvágyam, de úgy érzem, jó nekem itt. Kihívásnak érzem itt is megállni a helyemet, és most jól mennek a dolgaim, amit, sajnos, nem biztos, hogy el tudnék mondani, ha otthon élnék” - vázolta fel országváltásának okait. Pantinchint gyakran meglátogatja a családja, jelenleg is ott van vele anyja, és a 78 éves nagymamája, akik még az ünnepekre mentek ki hozzá.