A Unique énekesnője a héten szült, pedig később kellett volna. Nagyon fájt neki, de mostanra már haza is engedték őket. Különleges anya lesz, bár még bele kell merülnie a szoptatás rejtelmeibe. Most fél év anyaság jön, addig az ügyvédi esküjét sem teszi le.

“Január 16-ra voltam kiírva szülni, de már 9-én voltak jelei annak, hogy előrehaladott a folyamat” - mondta a Velvetnek Völgyesi Gabriella, aki kedden világra hozta első gyerekét, Martint. “A szülés napján tévéfelvételen voltunk, aztán este Ádámmal együtt jöttünk be a szülőszobára, ahol egyértelmű lett a vizsgálatok után, hogy meg kell operálni, és nem természetes úton fog születni a gyerek, bár az nekem mindegy volt, mert olyan erős fájásaim voltak, hogy szinte az életben maradásért küzdöttem.”

Másfajta anya lesz

A Unique 34 éves énekesnője beszélgetésünkkor is a kórházban volt még, de nagyon örült, mert épp hazafelé készülődött a kiegészült család, közben volt ideje gondolkozni, milyen anyaként képzeli el magát. “Vannak bennem anyaképek, de valahogy egyiket sem tudtam magamra húzni. Azóta is úgy érzem, bennem másként jönnek elő az anyai ösztönök, mint amit korábban láttam másoknál, de ezt nem tudom megfogalmazni.”

A szoptatás rejtelmei

Völgyesiék természetesen készültek gyerekük érkezésére, de azért még hátra van pár simítás a babaszobán is, abba meg még bele sem gondoltak, ki fogja például mosdatni. “Mivel első gyerekről van szó, most merülhetünk csak bele a pelenkázás és a szoptatás rejtelmeibe. Az a szerencsém, hogy van egy húgom, aki három hónappal Martin érkezése előtt szülte meg második gyerekét, tőle láttam már dolgokat.” Annyi azért le van már osztva, hogy az énekesnő babázik, ameddig élettársa, Kovacsics Ádám dolgozik, de persze a férfi is szeretne jó apaként viselkedni.

Nem tette le az ügyvédi esküt

A jogász-énekesnő igazán nem vesztegette az idejét a terhesség alatt sem, hiszen idő közben sikeresen leszakvizsgázott, úgyhogy bármikor beindíthatja ügyvédi karrierjét is. “Addig nem teszem le az eskümet, ameddig minimum fél évet nem töltök el a gyermekemmel. Közben is dolgozhatok persze, nem vágom el magam teljesen a jogi feladataimtól" - mondta a Playboy kívánságlistáján is állandóan feltűnő énekesnő.

Most nem csak szócső

Így is van mivel foglalatoskodnia, mert a Unique sem áll le, de az szerinte úgyis önjáró. Épp most jelent meg új klipjük, aminek a címén egy kicsit gondolkoznia kellett az énekesnőnek, de ezt tudjuk be jótékonyan annak, hogy a szülés óta pár órákat alszik naponta, ezért az előző pár napban valószínűleg nem a zenekara foglalkoztatta első sorban. “Az Ugye mindig itt leszel? klipjének forgatásakor már nyolc hónapos terhes voltam. Ahogy hallani, a szövegírónk nagyon jó periódusában volt, ami számomra azért kedvező, mert végre összevág az én életszakaszommal, mert én is egy örömteli időszakban vagyok épp, ezért jelen esetben nem csak a szócsöve vagyok a Unique-nak.”