Kozso bepótolja a nélküle töltött hét évet, és négy zenekar összedobását is tervezi, és akkor még a felpörgő Ámokfutókról nem is beszéltünk. Aktuális kreált csapata, a Jukebox Babiez hetek múlva mutatkozik csak be a nagy nyilvánosság előtt is, de mi már tudjuk, hogy a tincsember ismét jó érzékkel szedte össze azokat a lányokat, akik pontosan annyit mutatnak meg a testükből, amennyivel be lehet futni Magyarországon.

“Isten hozott” - köszön beléptünkkor a tényleg mindenkit baromira szerető Kozso, aki már első ránézésre is annyira kedves figura, hogy az embernek kedve támad belépni egy fiúbandába. Az Ámokfutókkal, és az eddigi laza 22 általa összehozott zenekarral a ‘90-es éveket alapjaiban meghatározó zenész már hetedik éve nem menedzselt senkit, de most úgy érezte, itt az ideje visszatérni, aminek köszönhetően saját együttesét is újra felpörgette, és kiválogatott öt nőt, akik tudnak magassarkúban vonaglani, és elnevezte őket Jukebox Babieznek.

Janet Jackson a mosolypéldakép

Kozso tényleg nagy sztárt akar csinálni, ezért leforgatott egy 5 millió körüli összegbe kerülő klipet felfedezettjeinek. Szerinte ez az ország történetének legdrágább klipje, szerintünk viszont jobban kéne figyelni, mivel a Kolin tavaly nagyjából 15 misibe kerülő videót hozott össze, igaz nekik sokan szívességből ingyen megcsinálták a munkákat. Kozsónál viszont semmi nincs ingyen, még a Jukebox Babiez tényleges tagságának is kőkeményen meg kell dolgozni a befutásért, mert a szomorú szarmuráj tökéletes vonulást vár el tőlük, és ha nem stimmel egy mosoly, azonnal kiadja a parancsot, ami szerint úgy kell ezt csinálni, ahogy Janet Jackson szokta. A legmeglepőbb nem is Kozso grandiózus visszatérése, hanem a beugrós Kálloy Molnár Péter szerepvállalása volt, pedig elmondása szerint egyáltalán nem keresett sok pénzt az üggyel, de mivel Kozsót szimpatikus figurának találja, ráadásul majdnem földije is, elvállalta.

Hiányzik innen egy lánycsapat

“Mindig a saját fejem után mentem. Fix csapattal találjuk ki az imidzset, mindenkivel dolgoztam már együtt innen. Mindig próbáltam valami egyediséget vinni minden csapatba, a Shygys például egy időben alakult a Backstreet Boyszal, a Bestiák pedig a Spice Girlsszel, soha nem voltam lemaradásban, sőt még hamarabb kitaláltam a trendeket, csak a magyar gépezet lassabban működik. Most a világ ott tart, hogy elképesztően tehetséges szólóelőadók vannak, mint Lady Gaga, Rihanna vagy Jennifer Lopez, őket pedig nem lehet überelni. De mi nem volt már régen Magyarországon? Lánycsapat” - mondta Kozsó, aki annyira a elkötelezett a minőség irányába, hogy nem csak három lányt válogatott össze, pedig így be sem férnek egy kocsiba egy vidéki haknira.
Valóban úgy tűnik, nem akar letérni a kitaposott ösvényről, ami miatt a Jukebox Babiezről ránézésre is meg lehet mondani, hogy kinek a produkciójáról van szó, ami előtérbe tolt melleket és kivillanó seggeket jelent, kiegészítve pár jól begyakorolt közös pózzal.

"Szexik vagytok, yeah!"

“Egyéniségeket akartam, olyan karaktereket, akiktől feláll a szőr a hátamon” - mesélt válogatási elveiről. Tényleg nagy rajongója a lányoknak, ezért a forgatás közben soha nem felejtette el igazán amerikai akcentussal kiabálni nekik, hogy “szexik vagytok yeeeah.” “Imádnivalók, kedvesek, szépek, gyönyörűek és borzasztó jól énekelnek, tehát minden megvan hozzá, hogy világsztárok legyenek.” Itt kicsit felcsúszik az ember szemöldöke, hiszen Kozso eddig csak a magyar piacot látta el csúcsprodukciókkal, de most az egész lemez fel lesz véve angolul, sőt, pár dal még spanyolul is, hogy vetélkedhessenek akár a Girls Alouddal vagy a Pussycat Dollszal. Velük mondjuk pont nem lesz nehéz, ugyanis mindkettő feloszlott már.

Mindig Kozso cucca a legjobb

“Mivel minden nagy tévé csinálja a saját tehetségkutatóját, mögöttünk nem állt senki, közösségi oldalakon hirdettük a válogatást. Engem nem érdekelnek a többiek, amikor már volt VIP, én megcsináltam a Shygyst, amikor volt már Shygys, én megcsináltam a Picasso Branchet. Most sem zavart, hogy hány sztárt próbálnak a tévék kihozni, mert úgyis az lesz a legjobb, amit én csinálok.”

A Janella, Tiara, Denise, Shyla, Candy, és kicsit Keira alkotta lánycsapat nagyjából annyiban tér el a Bestiáktól, amennyiben 2012 eltér 1997-től. “Ez egy kőkemény lánycsapat. A nőknél már más törvények uralkodnak, légy állandóan szexi, légy állandóan cool, ha nincs pasid, menj és szerezz magadnak egyet, és másnap dobd ki, ha nem tetszik!”

A Kozso-tincset nem érdemes levágni

Jogosan merül fel a kérdés, hogy Kozso eddigi 22 zenekarából van-e akár egy is, amit cikinek érez, de mint kiderült, szó sincs erről. “Minden egyes zenekaromra nagyon büszke vagyok. Nagy szeretetben és barátságban dolgoztunk, ezért is volt számomra érthetetlen, hogy miért érezték úgy, hogy ők már mindent tudnak, és elfelejtették, hogy körülöttük 40-50 ember dolgozik. Ha levágják a Kozso-tincset, azzal ezt a 40-50 embert is levágják. A Jukebox Babiez már tudatosan úgy lett kiválogatva, hogy meglegyen bennük az alázat, ami ide kell egy hosszútávú zenei karrierhez.”

A csapból is Kozso folyhat

A lányok amúgy tényleg mindent megtesznek a sikerért, szenvtelen arccal tűrik, ahogy mentoruk a legviccesebb amatőr pornórendezőket megszégyenítő elánnal osztja nekik az utasításokat, pedig egy átlagos 15 év feletti nő biztos nem örülne annak, ha Rozika helyett a Tiara névre kéne hallgatnia. Bemutatkozó dalukkal csak hetek múlva ismerkedhetünk meg, de mi szerencsére már belehallgathattuk, sőt, voltaképpen egy teljes koncertélménnyel is megajándékozott minket a sors, hiszen a forgatás közben vadul tátogott a tagság. Illetve néha tényleg énekeltek, de az olyan benyomást keltett, mint amikor az egyetemisták hangosra isszák magukat. Az autotune-nal erősen terhelt dal 12 perces klipjének bemutatásáig még van egy kis idő, addig próbálja mindenki megemészteni, hogy 2012 nagy valószínűséggel hozza vissza a ‘90-es évek legkeményebb részét, hiszen a csapból is Kozso fog folyni. Hamarosan kiadja az új Ámokfutók-lemezt, könyvet ad ki saját magáról, és még három csapatot is várhatunk tőle. Róluk még nem tudtunk meg konkrétumot, de mernénk rá fogadni, hogy lesznek bennük picsás lányok vagy vadító tekintetű fiúk.