A Barátok közt Fekete Szabolcsát alakító Bozsek Márk borzasztóan szeret zenélni, ezért az idejének nagyrészét ez teszi ki. Elfogadta, hogy örökké Szabiként fogják emlegetni, nem zavarják már a rajongók, és nem tervez előre.

“Azt gondolom, hogy nincs ember, akit ne érintene a válság. Ettől függetlenül meg sem fordult a fejemben, hogy változtassak. A fizetéscsökkentés nem csak a színészeket érinti, a stábot ugyanúgy. Mindenhol ez van” - mondta a Velvetnek Barátok közt Fekete Szabolcsaként ismert Bozsek Márk, aki ezek szerint kollégájához hasonlóan szintén nem tartja akkora tragédiának, hogy ő is komoly összegeket veszít havonta fizetésének csökkenése miatt. “Van feszültség, nem tudni, hogy kirúgnak-e egyáltalán valakit, és ha igen, akkor kit, de ez egy olyan összetartó csapat, hogy bárki megy el, óriási veszteség lesz."

Gyúr, zenél

Bozsek még nincs annyira a fősodorban, mint pár sorozatbeli kollégája, de így is van mit csinálnia. “Amikor épp nem Szabi vagyok, akkor leginkább zenélek. 15 éves korom óta foglalkozok ezzel, számtalan zenekarom volt. Ez sok időt vesz el az életemből, de mellette edzek és bulizgatok is persze.” A színésznek a sorozatban is van zenei szála, az ott előadott dalát is ő írta, játsszák is a zenekarával.

Kicsiszabi

“Függetlenül nemtől, én mindenkinek Szabi vagyok, esetleg Kicsiszabi a Bartha Zsoltnak, vagyis Rékasi Károlynak köszönhetően. Hozzá kell szokni, hogy utánam kiabálnak az utcán és mutogatnak. Nem volt könnyű, de ez már az életem része” - mesélt a celeb-lét nehézségeiről a kecskeméti srác. “Volt olyan, hogy a lakásomig követtek, de ezt is meg kellett élni. Vannak ennek jó és rossz oldalai is, ha nincsenek a rajongók, akkor mi nem lehetnénk ott, ahol vagyunk."

Kiss Ramóna a bálvány

Bozsek elárulta, hogy már bekerülése előtt is nézte a Barátok köztöt, és Bartha Zsolt karaktere volt a kedvence, viszont a Zsófit játszó Kiss Ramónát egyenesen példaképnek tekinti. “Ő egy bálvány, egy olyan ember, aki iszonyatosan jó abban amit csinál."

Talán tolmács, talán műsorvezető

Az épp facér Bozsek Márk egyelőre nem tudja, milyen lesz az élet a Barátok közt után, annyi biztos, hogy másfél év múlva végez a Budapesti Kommunikációs Főiskolán. “Ha azt elvégzem, meglesz a kommunikációs diplomám. Mellette a zene annyira létfontosságú dolog, hogy azt soha nem akarom abbahagyni, minimum hobbi szinten űzni akarom. Az is felmerült, hogy tolmács leszek, vagy talán a műsorvezetői képzést választom. Nem készülök ennyire a jövőre, bár lehet, hogy kellene."