A 20 éves énekesnő éretlennek találja saját korosztályát, ezért már hosszú ideje tudta, hogy jóval idősebb férfi lesz majd a férje. Domokos Fanni nyolc hónap ismeretség után mondott igent egyik rajongója apjának, és most annak pékségében dolgozik.

24 évvel idősebb férfihoz ment feleségül január 6-án Domokos Fanni, aki a tavalyi X-Faktorban tűnt fel. Az énekesnő a férjét cirka nyolc hónappal ezelőtt ismerte meg, amikor is ő volt a születésnapi meglepetése a férfi első házasságából született lányának. Domokos a Velvetnek elmondta, nem volt szerelem első látásra, fokozatosan alakult ki közöttük a kapcsolat, amit egyébként a férje kezdeményezett.

Menyasszonyi ruhája sem volt

"Volt bennem némi félsz a korkülönbség miatt, hiszen az embernek ilyen esetben nem csak saját magának kell elszámolnia, hanem a környezetének is. Ezt azért alaposan végig kell gondolni. Persze nem az a lényeg, hogy másoknak megfelelj, de azért nem jó viaskodni a  rokonokkal. A szüleim egyébként teljesen jól fogadták a dolgot, nem volt semmi probléma, és a rokonok is nagyon szeretik Petit" – magyarázta az énekesnő, aki szűk családi körben ment férjhez, mindenféle csinnadratta nélkül, még menyasszonyi ruhája sem volt.

"Úgy éreztük, nincs miért nyárig halogatni az esküvőt. A ceremónia rövid és tömör volt, öt perc alatt letudtuk, utána pedig buliztunk egy nagyot" – mesélte Domokos, és kiért arra is, mi az előnye a köztük lévő nagy korkülönbségnek.

Nem érdekli a saját korosztálya

"Komolyabb gondolkodású – és ezzel nem arra gondolok, hogy nálam is komolyabb, hiszen én nem vagyok egy buta liba. Korából adódóan tapasztaltabb is, és tudom, hogy a szándékai is komolyak. Nekem ez így jó, ahogy van. Mindig is tudtam, hogy a párom nem az én korosztályomból fog kikerülni. Azt nem gondoltam, hogy 24 évvel lesz idősebb, de azzal tisztában voltam, hogy jóval idősebb lesz."

A pár kettesben él – mivel a férfi lánya az anyjával lakik – mindemellett Domokos elég sűrűn jár haza, mert hiányzik neki a családja, kiváltképp az öccse. Budapesten egyébként a férje pékségében dolgozik, adminisztrátori feladatokat lát el, közben pedig az énekesi karrierjét is egyengeti, vagyis a jövőt nézve nagyon úgy tűnik, hogy ismét viszontlátjuk a zeneiparban.