A 2010-es Év Playmate-je talán egyszer vállalkozik plasztikai műtétre is, de nem vállal be minden hülyeséget csak azért, hogy ismertebb legyen. Ha már nem lesznek fotózások, ismét kozmetikus akar lenni.

“Annyira nem fordult fel az életem, miután én lettem az Év Playmate-je. Utána volt fél évig egy kis pörgés, de azóta lenyugodtak a dolgok. Hozott egy csomó munkát, ezért azóta nem is mentem vissza kozmetikusnak” - mondta a Velvetnek Daniludisz Niki, aki a Playboy aktuális számában ismét meztelenül pózol. A címlaplány biztos benne, hogy visszatér eredeti hivatásához valamikor. “Öregszem, a szépség nem maradandó. Ha jön valami jó lehetőség, akkor persze élek vele, de egyébként nem akarok mindenképp a médiában elhelyezkedni.”

Daniludisz Niki az átlagosnál valamivel kevésbé szerepel a köztudatban, de ez saját döntés volt. “Nem akartam sok hülyeséghez adni a nevemet. Többször is megtaláltak, hogy menjek DJ-zni, de úgy gondolom, hogy amihez nem értek, abba nem vágok bele. Arról nem is beszélve, hogy hány playmate csinálja ezt, és nem is mindenkinek jön be. Persze nem ítélem el, aki belekezd, de én nem kezdek bele minden hülyeségbe csak azért, hogy a köztudatban maradjak.”

Daniludisz változott 2010 óta, ami a képein gyorsan észrevehető. “Már rövid a hajam, mert azóta levágattam. Nánási Pálnak is nagyon tetszik így, de az egész sorozat vagányabb lett, mint az előző” - írta körül a fotósorozatot, ami egy magyarországi bútorboltban készült.

Amikor a címlaplány megnyerte a címét, sokan meglepődtek rajta, hogy olyan valaki futott be, akinek minden testrésze eredeti, de ez nem biztos, hogy örökké így marad. “Nem ítélem el a plasztikázott lányokat, én még nem éreztem szükségét. Egyszer szülés után, vagy ha nem tetszik a cicim, akkor megcsináltatom.”

Daniludisz Niki bármilyen jól néz ki, kevés esély van rá, hogy közel kerülhessenek hozzá férfiak, ugyanis nyáron már negyedik évfordulójukat ünneplik barátjával, de a házasság még nem került azért szóba. “Beszéltünk már róla, de nincs tervbe véve. Persze akármi lehet, de előre nem tudhatom, most jól megvagyunk, már két éve együtt élünk. Szerencsére nem zavarja, ha megnéznek a férfiak, mert ő büszkeségnek fogja fel ezt.”

A playmate-re korábban Nánási Pálnak köszönhetően ragadt rá a magyar Demi Moore jelző, de ő semmi hasonlóságot nem lát kettőjük közt. Valószínűleg az Év Playmate-je sem emiatt lett, oda eleve nem elég a külső. “Ha valaki győzni akar, akkor fontos a kisugárzás, fontos, hogy meg tudjon szólalni, el tudjon menni interjút adni, meg lehessen vele jelenni. Mindenhez fontos, hogy ne legyen butácska, és el tudja dönteni, hogy fenn akar-e maradni.”