VV Kinga maga miatt fogyott a fotózás kedvéért, de nem hagyja abba az edzést. Az újságnak más vetkőzni, mint a Való Világ kamerái előtt, hiszti fel sem merült, és hamarosan diplomás kislány lesz.

“Nem kellett fogynom a fotózásokra, mert senki nem határozta meg. Nyilván magam miatt is szerettem volna fogyni. Miló Vikihez járok bokszedzésre többször egy héten, illetve zsírlebontásra is. Mellette átalakítottam az étrendemet, már nem pörköltet pörkölttel eszek, hanem zöldséget, gyümölcsöt és nagyon sok húst. Betartom az étrendemet, de tök sokat eszem, naponta ötször, úgyhogy nem éhezek” – mondta a Velvetnek VV Kinga, aki az első játékos az ötödik Való Világból, aki ledobta a ruháit a Playboynak. Kinga elégedett a végeredménnyel, ezért nem is hagyja abba az egészséges életmódot. “A bokszot nagyon megszerettem, ez nem marad annyiban. Mikor kijöttem a villából, kicsit puhány voltam, de most mindenki láthatja, mennyit változott az alakom.”

A Való Világ 5. cselszövője a villában igazán nem szégyenlősködött, Nánási Pál fényképezőgépe előtt azonban kicsit megilletődött, amikor le kellett dobnia az egy szál köntösét. “A villában éltük a mindennapjainkat, természetes volt, hogy fürdünk és átöltözünk, fel sem merült, hogy mások is néznek. Azért a fotózáson segített a tudat, hogy már százmillió ember látott.”

“A képek Nánási Pál műtermében készültek, mindegyik természetes fényben. Minden pasztellszínű, és olyan bícses hangulatúak” – vázolta fel a róla készült képek stílusát Kinga, aki egyébként még privátban sem csinált hasonló képeket soha eddig. A 23 éves lányt ettől még senki nem próbálta meg lebeszélni róla, hogy megmutassa a testét. “Aki ismer, tudja, hogy makacs és dacos vagyok. Amit kigondolok, azt véghezviszem, azzal nem foglalkozok, ha valakinek ez nem tetszik.”

Kinga apja kiakadt

Tényleg nem örült mindenki a vetkőzésnek, Kinga apja például nehezen fogadta el, hogy lánya teljesen meztelen, írja a Blikk. "Szerencsére jó fej, laza szüleim vannak, bár apám nem rajongott annyira a meztelenkedésért. Nem is folytunk bele a témába, csak miután hazaértem a fotózásról. Na, akkor kiakadt! Azt hitte, hogy lesz rajtam valami, és nem leszek teljesen meztelen. Kiakadt, de biztosítottam arról, hogy ízléses képek készültek, így nincs miért aggódni" - mesélt szülei megnyugtatásáról.

A profi körülmények Kinga hisztijeit is teljesen eltüntették, bár állítása szerint amúgy sem jellemző rá a túlzott dühkitörés. “Az, hogy a villában hogyan viselkedik valaki, teljesen más, mint amit kint hoz. Voltam már korábban hostess is, ott fel sem merült ilyen. Akikkel együtt vagyok éjjel-nappal, azoknál talán kijön, de 23 évesen nyilvánvalóan nem fogok egy munka közben hisztizni.”

A Playboy aktuális címlaplánya azért nem építi az életét a Való Világra és a vetkőzésre. “Még van három vizsgám üzleti kommunikáció szakirányon, utána diplomás kislány leszek. Nagyon szeretnék a médiában is mozogni, de még meglátjuk, mit hoz a jövő” – mondta a jövőjét építgető Kinga.