Barbee már 22 éves komoly nő, komoly témákkal, komoly problémákkal, komoly tervekkel, komoly tanulmányokkal, és úgy általában minden nagyon komoly körülötte.

“Valami komolyabb hangvételű dologgal szeretnénk kijönni legközelebb is, mert az Érezni fáj is egy nagyon komoly hangvételű dal volt, nagyon komoly jelentéstartalommal, és ez nagyon bejött a közönségnek” - mondta a hangsúlyozottan komoly Barbee a Velvetnek készülő új daláról. A Magyarország Rebecca Blackjeként is emlegetett lány nem véletlenül váltott, mivel magát is érettebbnek érzi. “17 éves voltam, mikor elkezdtem zenélni, most pedig 22 leszek, azóta eltelt pár év. Először én is jól éreztem magam azokban a dalokban, amik táncolósabbak, és ahogy egyre növök fel, érzem, hogy bennem van a komolyodás. Én magam vagyok a komolyodás tulajdonképpen.

Ami kijön belőlem

Az énekesnő és webkettes celeb több dalszövegét is maga jegyzi, és nyitott szemmel jár, mert leginkább a vele megtörtént dolgokból merít témát. “Általában szerelmi csalódásokból, amik ugye mindenkinek az életében nagyon jelen vannak. Mostanában nem csalódok sokat, mert a szerelmi életem kiegyensúlyozott, de a családi életben történtek velem olyan dolgok, amiket le lehet írni.” Ennek ellenére még nem tudja, mi lesz a következő alkotásának témája, mivel általában az alapokat kapja meg először. “Leülök elé, és ami jön belőlem” - avatott be minket alkotási módszereibe. “Az biztos, mint említettem, hogy komoly téma lesz, olyan ami sok embert érint, és az én életemben is jelen volt.”

Médiával kapcsolatos dolgok

Barbee-nak van azért B-terve is arra az esetre, ha mégsem jönnének össze a dolgok a popszakmában, és nagy álma, hogy óvónő legyen, bár a képzés megkezdése még várat magára. “Az történt, hogy nem volt elég pontom erre a szakra. Megfeleltem mindenben, de hiába voltam mindig jó tanuló, a tanulmányi eredményeim nem lettek elég jók. Pont abban az évben emelték a ponthatárokat, úgyhogy most egy intézménykommunikátor szakra járok, médiával kapcsolatos dolgokat tanulok, ezzel jól elvagyok. A két éves képzés után megpróbálom megint” - vázolta fel terveit.