Az exvillalakónak nem először van szőke haja, barna is csak a VV5 kedvéért lett. A műhaj és a műmell viszont újdonság, bár ezek sem azt a célt szolgálják, hogy növeljék Néma Annamária önbizalmát. A valóságshowban csak Halálként becézett csaj állítja, azzal eddig sem voltak gondok, hiszen akkor nem jelentkezett volna a játékba.

Nem újdonság a szőke haj, hiszen már a Való Világ 5 előtt is szőke volt Néma Annamária, aki az utóbbi időben olyan változáson ment keresztül, hogy maximum a bénító tekintetéről lehet felismerni. VV Annamari a Velvetnek elmondta, amikor kiesése után visszafestette a haját, azt többször is hidrogénezni kellett a kívánt eredmény eléréséhez, hajszálai pedig ennek hatására roncsolódtak, aminek következtében tömeges részét le kellett vágni.

75 C-s melltartót hord

„Nagyon rövid lett, nem szívesen tudtam volna elviselni, úgyhogy úgy döntöttem, míg meg nem nő a sajátom, meghosszabbíttatom” – magyarázta az exvillalakó, akinek nagyjából olyan frizurája lehetett volna, mint amilyennel most VV Vera nyomul, de az meg távol áll Annamari stílusától.

De nemcsak a haja, hanem a mellei is változáson estek át: a szilikon már régi, cirka tíz éves álom volt Néma számára, de ha korábban anyagilag meg tudta volna oldani a műtétet, akkor ideje nem volt rá, ha pedig ideje volt, akkor másba fektette az összegyűjtött pénzt. „A kedvesem nagyon örült az átváltozásnak, mondjuk a szilikon miatt egy kicsit aggódott, hogy nehogy problémám legyen ebből, de szerencsére jól viselte a testem a procedúrát, elfogadta a műtéti beavatkozást és az úgynevezett protézist. Mert ugye, az implantátumokat is így nevezik másképp. A mellem nem sokkal lett nagyobb, mindössze 290 köbcentis szilikon került be, nem akartam lufikat. Most egy 75 B-s melltartót teljesen kitölt és a 75 C-s még teljesen jó. Kinézetre és tapintásra is kezd már olyan lenni, mint bármelyik másik mell, már elmúltak a gyulladások is. Lassan négy hete, hogy bent vannak az implantátumok.”

Eddig is elégedett volt

A Való világ celebszülöttje még 2-3 kilót szeretne fogyni, aztán teljesen elégedett lesz a külsejével. „Egyébként eddig is tök boldog voltam, tök jól elvoltam a testemben, de mindig is változtattam magamon dolgokat – nem véletlenül kaptam meg ismeretségi körben a kaméleon nevet. Most egy picit drasztikusabb lett az átváltozás” – tette hozzá. Mindemellett kihangsúlyozta, mindez nem az önbizalma növelése érdekében történt, csupán esztétikai okokból. „Az önbizalmammal eddig sem volt probléma. Ha lett volna, nem jelentkeztem volna a Való világba” – mondta.