Kiss Ramóna már egyáltalán nem beszél a magánéletéről, nagyon büszke, hogy az Abigélben kapott szerepet, kötelező pihenőnapokat tart, és nem tudná eldönteni, melyik munkáját választaná, ha rákényszerítenék.

Kiss Ramóna óriási megtiszteltetésnek veszi, hogy szerepet kapott Szabó Magda Abigéljének színpadi változatában, amihez ráadásul személyes élményei is fűződnek. “Édesanyámnak ez a kedvenc műve, nem volt kérdés, hogy szerethetem-e vagy nem. Az összes létező kiadása megvan otthon, a filmet is többször megnéztük havonta minimum egyszer. Arról is anyukám szólt, hogy nyilvános casting van ide, és el kell, hogy menjek” – mondta a Velvetnek a színésznő, akinek a kötelező rajongás ellenére sem sikerült megutálnia, vagy akár megunnia a művet. “Most is tanulsz belőle, ha megnézed. Nem is elég egyszer megnézni, mert észre kell venni minden apró mozzanatot.” Ettől függetlenül nem készül másképp a szerepre, mert elmondása szerint minden szerepre ugyanolyan maximalista módon készül.

A Barátok közt Szentmihályi Zsófija a magánéletével kapcsolatban már jóval szűkszavúbban nyilatkozik, konkrétan semmit nem tudhattunk meg róla, hogy állnak a pókermilliomos Tóth Richárddal. “Ennek nincs különösebb oka, egyszerűen nem beszélek a magánéletemről” – zárkózott el mindenfajta faggatástól.

A színésznő egészsége tavaly októberben kissé megsínylette, hogy gyakorlatialg három munkát végez egyszerre, egyszer el is ájult a fáradtságtól. Szerencsére azóta jobban figyel. “Szigorúan tartom a heti egy pihenőnapot. Addig mindent meg akartam csinálni, de a szervezetem azt mondta, hogy álljak meg. A pihenés mindent jelent, az otthon fetrengést, eszegetést, de kirándulást és biciklizést is” – sorolta elképzeléseit a kikapcsolódásról.

Az viszont még soha nem merült fel benne, hogy a Barátok közt-színház-rendezvényszervezés trióból bármelyiket abba kéne inkább hagynia, mert nagyon nehezen tud különbséget tenni. “17 éves koromban jött a Barátok közt, amitől nagyon sok lehetőséget kaptam. Persze ehhez az is kellett, hogy szeressék a nézők Zsófi karakterét. Nem nagyon szeretek rangsorolni, de a Barátok közt az első és a legnagyobb szerelem az életemben. Miatta adatott meg, hogy színházban játszhatok, de azt sem adnám oda semmi pénzért. Bízom benne, soha nem jön olyan, hogy választanom kell a kettő közül. Szerencsére mindig annyi munkát vállalok el, amennyit jól meg tudok csinálni. Az ember ne vállaljon el festménykészítést, ha csak pálcikaembert tud rajzolni” – összegezte a dolgokat.