Ada odavan ikreiért

2006.03.24. 10:22
A Viva Tv-műsorvezetője túl van a nehezén. Immár otthon ül két kis konnektor-orrú hasonmásával, és akkor örül a legjobban, ha mosogathat.
Forrás: VivaTV.hu

Tudta, hogy korábban születnek

Hét héttel korábban születtek meg a Viva műsorvezetőjének, Adának gyermekei egykori műsorvezetőtársától - jelenlegi férjétől -, Timótól. Az akkor alig másfél kilós fiúk, Bálint és Bence mára jól vannak, és úgy tűnik teljes hasonmásai lettek az anyjuknak. A műsorvezető terhessége az első pillanattól kezdve nem volt problémamentes: január első hetében befeküdt a kórházba az orvosok utasítására, hiszen az ikrek miatt veszélyeztetett terhes volt. „Az első perctől fogva tudtam, hogy korábban fognak érkezni a babák, mint a kiírt időpont, de arra nem számítottam, hogy ennyire hamar” – nyilatkozta akkor.

Magány és gyakori fronthatás

Mára már túl vannak a nehezén, és épp új lakásba költöznek, írta a Story. A nagymama egykori garzonja ugyanis kicsi már négyüknek, így kapóra jön, hogy Ada szülei külföldön dolgoznak, viszont van egy nagy házuk, ahova átmenetileg átköltözhetnek. Ada - asszonynevén Bánszki Adrienn - csakis szuperlatívuszokban nyilatkozott az anyaságról, bár azt bevallotta, hogy dupla gyerek dupla gonddal jár. A magazinnak elmesélte, hogy az első hetekben naponta többször is hívogatta a gyerekorvost, mára már viszont rájött, hogy a gyerekek éppolyan érzékenyek az időjárásra, mint a felnőttek, és nem ritka náluk sem a fronthatás. Az egyetlen probléma a gyakori egyedüllét maradt, ami gyakran rátör a Budapesti Kommunikációs Főiskola hallgatójára, így különösen nagy öröm számára, ha férje, Timo hamarabb hazajön. Az újabban szabadúszóként működő apuka rengeteg elfoglaltsága ellenére, sokszor van a gyerekekkel. Ilyenkor felesége kikapcsolódásként legszívesebben mosogat vagy takarít.

Magától olvadó zsírpárnák

Ada legnagyobb örömére gyorsan megszabadult súlyfeleslegétől is. Így mostantól hivatalosan is tagja annak a klubnak, akik állításuk szerint minden nagyobb erőfeszítés nélkül megszabadultak a terhesség alatt felszedett kilóiktól. Az egykori tévés szerint a fogyása titka mindössze annyi, hogy rendszertelenül eszik, és csak úgy kikap valamit a hűtőből, ami épp ellentéte az általában hangoztatott fogyókúrarecepteknek.

Bazmegelés a lagzin

Ada anno élő adásban jelentette be Bánszki Lászlónak, azaz Timónak, hogy nem csak egy gyerekük lesz, hanem kettő. A meglepő fordulat után nem sokkal össze is házasodtak, ahol kisebb botrány alakult ki: a békés szertartás után a lagzin két részeg összeverekedett és malackának titulálta az arát, amire a férj szét akarta választani őket. Ada erre állítólag egy sörösüveggel reagált, és az is elhangzott, hogy szétüti a fejét annak, aki felidegesíti az esküvőjén, mivel azonban elég ideges volt, ezt nem ilyen szépen mondta.