Albert Györgyi a Hal a tortán című műsorban is bemutatta már alkoholizálási képességeit, de megismételte, sőt felül is múlta ezt a TabuRádióban adott interjúja során is, mindezt élő adásban. Persze emellett Hajdú Péterről is jól megmondta megint, mert véleménye szerint ő már megint "egy görény".

A depressziójáról híres újságíró, Albert Györgyi ismét jól megmutatta magát. Jelen esetben a TabuRádió csütörtöki adásáról van szó, ahol whiskyvel a kezében filozofált Hajdú Péterről és a sült csirkéről, na meg a magyar médiáról, miközben kiállt Szebeni István mellett.

Hajdúnál az se igaz, amit kérdez

Hajdú Péter és Albert Györgyi konfliktusa már elérte a tetőpontot a Hal a tortán c. műsor adásaiban, amikor kölcsönösen kiosztották egymást. A TabuRádió csütörtöki adásában az újságírónő ismét kifejtette véleményét a frissen nősült Hajdúról, hozzátéve azt is, nem érti, Sarka Kata mégis mit akar ettől az embertől. "Ilyen buta fiúval még az életemben nem találkoztam" - nyilatkozta Albert. Arra a kérdésre, hogy miért is nem bírja Hajdút, a következő választ adta: "Hát mert egy görény. Egy neveletlen, bunkó, tanulatlan valaki."

Albert azt is elmondta, hogy szerinte a hamarosan apává váló Hajdú "kamuember" és "hogy egy szava sem igaz, az se igaz, amit kérdez". A televíziós képesítését is megkérdőjelezte, "tudomásom szerint ugyanis nem tud egy idegen nyelvet sem" - mondta az újságírónő. Véleménye szerint Hajdú Péter médiakönyvekből tanult, de abból is csak azt sajátította el, hogy hogyan kell szemétnek, provokatívnak, felszínesnek lenni. Ha ez nem lett volna még elég jellemábrázolás, hozzátette, hogy érdekelné, mégis milyen módon jutott hatalomhoz, hogy már ennyiféle televíziós csatornánál dolgozik.

Albert Györgyi képekben!

"Biztos azért, mert ilyen kicseszett, baromi jó riporter, újságíró, kérdező és egyáltalán" - véleményezte Albert saját gondolatát. Persze nem volt mindig ilyen ellenséges a helyzet közöttük, Albert saját bevallása szerint már nem emlékszik az okra, amiért ilyenné alakult a kapcsolatuk, de a probléma gyökere mindenképp Hajdú jellemében keresendő, amiben az eddig felsoroltakon túl szerepel még a "tudatlanság" és a "műveletlenség" is. Na meg a súlyából is leadhatna Hajdú, mert az Albert Györgyi szájából elhangzott "kis elhízott fej" egészen biztosan nem hízelgés akart lenni.

Hajdúnál betelt a pohár

Hajdú Péternek már az egész históriából elege van és megkérdezésünkre csak ennyit reagált: "Albert Györgyinek üzenem: Két diplomám van, három nyelvből, angolból, németből és spanyolból középfokú nyelvvizsgával rendelkezem, utóbbi kettő szakmai nyelvvel bővített. Én televízióból műsoridőt még soha nem vettem, a legnézettebb műsorokat gyártom. Az MTV-n is az én műsorom volt a legnézettebb, 2003-ban pedig Nívó-díjat is kaptam. Kicsit sem érdekel ennek a lepukkant, kocsmatölteléknek a véleménye, aki egy újságcikk kedvéért képes még az állítólagos szerelmét is megalázni. Kívánom neki, hogy józanodjon ki végre, és felejtsen el. Ezzel végérvényesen lezártam az Albert Györgyi-sztorit" - mondta Hajdú Péter a Velvetnek.

Az újságíró Albert nem érti a magyar médiát, többek között Szebeni István védelmére kelt, akitől nyár végén vált meg a csatorna, miután elsőként a Magellán, majd később az Aktív című műsort is elvették tőle. Albert Györgyi szerint Szebeni igazán alkalmas volt az adás vezetésére, a két új műsorvezetővel sincs ugyan semmi baja, de nem érti, hogy miért dobják ki az embereket, mint az elhasznált ruhát. "Mi volt a baj azzal a Szebeni Istvánnal?" - tette fel a kérdést Albert a TabuRádióban.

Azért Hajdú Péter bírálata mellett Návai Anikó, a TV2 hollywoodi tudósítója is szóba került, akit ugyan jó szakembernek tart, de kifejtette, biztosan nem azzal tenné hitelessé az interjúját, hogy mosolyog egy nagyot, mint teszi azt Návai. A harmadik gyermekével várandós Jakupcsek Gabriella neve is felmerült a jótékonykodás kapcsán, ugyanis Albert is szívesen dolgozna valamilyen karitatív szervezetnél. Emellett azt is megtudhattuk tőle, hogy ő az egész Jakupcsek által vezetett műsort, A világ árváit, úgy ahogy volt, kamunak véli.

Szíve szerint elhagyná az országot és valamilyen angolszász területen próbálna szerencsét. A címlapsztori, amit szívesen látna magáról, csak ennyi volna: "Elhagyta Magyarországot."