horoszkóp

Antal Imre öltözött, majd mesélt

2006.09.07. 08:12
Antal Imre kapott néhány pöpec öltönyt egy szupertitkos produkcióhoz, amiről nem derült ki semmi, csak, hogy ő lesz a konferanszié. Majd leültünk vele beszélgetni és elszomorodtunk, noha tett egy-két tréfás megjegyzést. Ráadásul a lakásából is kizárta magát.

Antal Imrét a Damjanich utcában leszólítja egy járókelő: "Elnézést, merre van a Bajza utca?" Antal Imre elmagyarázza. A járókelő elmondja barátjának, mire a barát kétkedve csóválja a fejét, de a járókelő megnyugtatja: "Vitray úr már csak tudja."

Sötétkék vagy aranybarna

Ezt a történetet Antal Imrétől hallottuk, de csak azután, hogy magára próbált egy halom öltönyt és nyakkendőt, mert állítólag egy szupertitkos műsort fog vezetni, amiről egyelőre csak annyi szivároghat ki, hogy milyen színű öltönyben vezeti. Ezt itt most be is jelentjük: sötétkékben vagy aranybarnában.

Antal Imre a showbizzel járó tortúrákba beletörődve próbálta végig az összes elécitált öltönyt és nyakkendőt, miközben én a háttérben igyekeztem többszöri nekifutással is kiszedni a szervezőkből, milyen műsorhoz style-olják a 71 éves művészt.

Klikkeljen!

Rejtélyek

Csak hogy világos legyen: az Europa Records és a szponzor MrSale nevű cég öltözteti fel a humoristát egy titkos, egyelőre meg nem nevezhető tévécsatornán talán az év végén vagy máskor adásba kerülő, konferansziét igényelő műsorhoz vagy műsorokhoz, amiből egyelőre semmi sem publikus, csak a konferanszié kiléte, aki történetesen Antal Imre.

Kiadványok

Az Europa Records októberben egy tizenkét részes meselemezt is kiad, amin különféle művészek olvasnak föl, köztük Antal Imre. Tőle a Csillagszemű juhász, a Hamupipőke, a Sovány ember kövér malaca című mesék hallhatók, és az sem mellékes, hogy megjelent egy válogatás DVD is a humorista alkotásaiból.

Öt betű, extévés, keresztneve Imre

"Öt betű, extévés, a keresztneve Imre" - ezt a feladványt kapta Antal Imre az egyik keresztrejtvényben, amit nemrég fejtett meg Józsi barátja szentendrei otthonában, és mint ahogy a fáradságos öltönypróba után elmondta, az ex szó miatt nem jött rá egy jó ideig, hogy róla van szó.

Jön a betörő

Ezen a híren elszomorodtunk kicsit, ezért inkább arra tereltük a szót, hogy nem érte-e mostanában valamilyen felkérés. Antal Imre nemleges válaszától még tovább szomorodtunk, de aztán szerencsére hamar témát váltott és vidáman mesélte, hogy már szívesen visszatérne Damjanich utcai lakásába, ahova véletlenül bezárta a kulcsát. Ezért most egy általa "betörő fiatelembernek" nevezett szakit vár, akinek az lesz a dolga, hogy kiszabadítsa a kulcsot.

Tablettákat szed

Egészségi állapotáról nem szívesen beszélt, így legyen elég annyi, hogy naponta többször négyféle tablettát szed, de mosolyogva jegyezte meg, hogy nem nagyon zavarja, ha olykor kimarad egy-egy szem.