Az újságírónő mégsem megy hozzá Galsai Dánielhez, akivel egyébként nem is él együtt. Ha egyszer mégis újra frigyre lépne, akkor sem lenne templomi ceremónia, mivel azt álságosnak tartja. Albert Györgyi az Esti Frizbi forgatásán azt is elmondta, bár maga is bulvárfogyasztó, az új románc körüli felhajtás miatt komolyan elgondolkozott azon, hogy soha többet nem nyilatkozik magánéletéről. Hozzátette, egy meglehetősen intoleráns és himsoviniszta országban élünk, ahol a nő nem ihat, és nem becsülik meg azokat, akik felvállalják problémáikat.

Albert Györgyi az Esti Frizbi forgatásán bevallotta, nem megy hozzá Galsai Dániel újságíróhoz, akivel állítása szerint nem is él együtt. Mint kiderült, az elmaradt násznak nem feltétlenül a Bors által említett hiányzó papírok az okai. Bár az újságírónő elmondása szerint szereti a férfit, de nem szerelmes belé. Igaz, azt elismerte, hogy három válás után már nem feltétlenül szerelemből házasodik az ember. Galsai Dániel állítólag komolyabb érzéseket táplál irányába, de a többször is pórul járt híresség szerint nem feltétlenül kell elhinni azt, amit a férfiak mondanak. Albert Györgyi ezután kifejtette, nagyon ritkán adatik meg, hogy egy kapcsolat mindkét fél számára ugyanolyan fontos legyen. Ennek ellenére, amikor Galsai egy váratlan pillanatban megkérte a kezét, mégis igent mondott, mert akkor "jó ötletnek tűnt a házasság". Albert Györgyi azóta meggondolta magát, és úgy döntött, hogy nem lesz esküvő. Albert hozzátette, ha mégis úgy dönt, hogy negyedszer is frigyre lép, akkor sem lesz templomi ceremónia, mert az álságos.

Ha rád sütnek egy stigmát, az örökre rajtad marad

Mi vagyok én? Bugyi?

A beszélgetés során természetesen szóba került az alkohol is, ami nem tetszett az újságírónőnek és nyomdafestéket nem tűrő szavak kíséretében ismételten kikérte magának, hogy mindenki az ország alkoholistájaként definiálja őt. Ahogy arról más lapok beszámoltak, Albert egyebek mellett az alábbi kijelentéseket tette: "Elegem van ebből! Én lennék Magyarország alkoholistája? Faszom tele van, hogy velem szórakoztok. Senkinek semmi köze hozzá, ha megiszom egy pohár sört" ... "Magyarország egy hímsoviniszta, macsó, geci ország, ahol a férfi ihat, a nő nem."

Miután kissé lenyugodott, elmondta, az esküvő körülötti felhajtás kapcsán elgondolkozott azon, hogy ő is belép azon hírességek sorába, aki nem nyilatkozik, ha egy újságíró valamilyen kényes témával keresi meg, bár eddig merő kollegalitásból soha nem mondott nemet. Hozzátette, hogy valójában kedveli a bulvárműfajt, de a magyar sajtónak ezen szegmensénél szerinte nincsen "szemetebb, szennyesebb és rohadtabb." "Mi vagyok én? Bugyi, akit árulni lehet a piacon?" - fakadt ki ismételten Albert Györgyi, amikor arról mesélt, hogy az egyik újság megkereste azzal kapcsolatban, hogy megvásárolják az esküvő közvetítésének exkluzív jogait.

Hímsoviniszta és macsó ország

A vasárnap este az ATV-n látható műsor felvétele után megkértük az éppen harmadik könyvén dolgozó Albert Györgyit, fejtse ki, hogy szerinte a tolerancia szempontjából mennyiben más hazánk, mint a tőlünk nyugatabbra fekvő országok. "Szabó Istvánnal beszéltem erről, aki sokat dolgozik Ausztriában. Neki az a véleménye, hogy a kis országok nagyon belterjesek, az emberek sokkal jobban foglalkoznak mások magánéletével, mint egyébként" - mondta Albert. A újságírónő elmesélte, hogy ők hogyan buktak le Galsai Dániellel, akivel a Blikk információi szerint nem is jár igazán, csupán párszor együtt sétáltak és söröztek."Ez az egész történet abból indult ki, hogy egy bulvárlap fotósa szabadidejében pont azon a településen volt, ahol én és Dani is. Mivel nála volt a gépe, lefotózott minket és a kép meg is jelent a lapban" - tette hozzá Albert Györgyi, aki szerint az Egyesült Királyságban is kemény a bulvársajtó, de ennek vannak is következményei.

Sok fontosabb téma van annál, hogy mi történt velem

Nem lesz nemzeti hős

A 44 éves riporter ezután arra tért ki, hogy Magyarországon meglehetősen hímsovoniszta és macsó nézetek uralkodnak. "Egy nő maximum egy likőrt, egy kontyalávalót ihat, de boroznia, sörözni és töményet fogyasztani semmilyen körülmények között nem szabad. A férfiak esetében teljesen más a helyzet. Ezt álságos dolognak tartom" - nyilatkozta Albert Györgyi, aki láthatóan még mindig nem bocsátotta meg az egyik bulvárlapnak, hogy egy divatbemutatón pezsgős pohárral a kezében fotózták le. "Minden vendéget egy pohárral fogadtak, az első sorban mindenki kezében ott volt a pezsgő, de természetesen csak engem fényképeztek le. Ha rád sütnek egy stigmát, az örökre rajtad marad " - panaszkodott Albert, aki szerint az Egyesült Államokban "nemzeti hőst csinálnak abból", aki nyíltan felvállalja, hogy depressziós vagy alkoholista és erről esetleg még könyvet is ír, mint ahogy ő is tette.

Fáj a kritika

Mivel az újságírónővel foglalkozó írásainkra rengeteg olvasói - általában nem túl hízelgő - hozzászólás érkezik, kíváncsiak voltunk, hogy Albert Györgyi olvassa-e ezeket. "Soha nem mentem olyan site-ra, ami velem foglalkozott, mivel szerintem sok fontosabb téma van annál, hogy mi történt velem, másrészt nem jó ezeket a véleményeket látni. Névtelenül bárkiről, bármit le lehet írni. Nyilván ez az internet előnye azok számára, akik így szeretik kiélni magukat. Én szívesen szembesülök a kritikával, még akkor is ha fáj, de egy létező emberrel tudok vitatkozni, tudok párbeszédet folytatni" - nyilatkozta lapunknak Albert Györgyi.